2777
2789

خودم ۱۸ سالمه خونمون شهرستانه بعد اینجا بیشتر ازدواج زیر ۱۸ ساله دختر همسایمون به شدت فقیر بودن جوری که مثلا لباس های کهنمون رو بهشون می‌دادیم  بعد کلاس هشتمه شوهر کرده با یه پسر بیست ساله مامانم میاد میگه اسم دختره زهرا خاک تو سرت از اون یاد بگیر 

باز دختر عموم دوسال ازم کوچیکتره پارسال شوهر کرد باز همین ماجرا

دختر خالم یه سال بزرگتره ازم پارسال اینم شوهر کرد باز همش همینو میزد تو سرم 

دختر همسایمون هم یکیش یه سال ازم بزرگتره حاملست 

اون یکی هم یه سال ازم بزرگتره دوساله عقده 

فقط من و خواهرم تو این کوچه مجردیم بعد میگه همه دخترای کوچه سر و سامون گرفتن دخترای من موندن

همیشه موقع دعوا ها میگه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب فرهنگتون همینه دیگه مامانت نمیتونه با این موضوع کنار بیاد. اگه جای دیگه ای بودین که دختر همسن شما هنوز بچه حساب میشد قطعا داستان فرق میکرد

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشالله قربانیه؛عجله مادرت نشی و بتونی انتخاب درستی بکنی

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

ما هم شهرستانیم ولی اکثر ۱۸ساله هامون مجردن حالا ازدواجم کنن مگه چیه که بخوان تو سرت بزنن🙄

تو شهر ما اگه دانشگاه خوب نری توسری خور میشی

لطفاً منو تو تاپیکای دعوا تگ کنید ممنون🗿💘

😐😐😐😐😐😐😐شهرستان کوچک ک هیچ حتی روستاهای کم جمعیتم اینطور نیستند مادرتون مشکل داره دختر کلاس هش ...

دختره به شدت فقیر بودن اینقدر فقیر که حد و حساب نداشت 

همون که ازدواج کرد براش بهتره