2777
2789

چکار کنم ازین لاغرتر نشم تازه بچم ۶ ماهشه

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شامپو ضد ریزش سوپکس بخر ایرانیه قیمتش هم ارزونه. خیلی خوبه

وای از وقتی بچه شیر میدم انقد ریزش دارم موهام خالی خالی شده

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

سینه ها که بدتر شل و آویزان شدن

اره واقعا از ریخت افتادم کاش زودتر بگذره

وای از وقتی بچه شیر میدم انقد ریزش دارم موهام خالی خالی شده

این شامپو که گفتم حتما بخر.  اصلا ریزش موهات میاره در حد یکی دو تا 

بعد قرص ویتامین مخصوص دوران شیردهی بخور 

یه مدت هم بی خیال باش 

اینها می ریزه ولی پیازش که از بین نمی ره. دوباره با تغذیه خوب همه اش درمیاد و موهات توپر می شه 

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

وای من همینجوری ریزش شدید دارم بچه دار شم کچل میشم

این ریزش ها به خاطر تغییرات هورمونی هست بعد دوباره همه اش درمیاد 

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

این شامپو که گفتم حتما بخر. اصلا ریزش موهات میاره در حد یکی دو تا بعد قرص ویتامین مخصوص دوران شیرده ...

میخرم یه عمر دعات میکنم گلم

میخرم یه عمر دعات میکنم گلم

این یه آرایشگاه به شوهرم معرفی کرد بعد که دیدم موثر هست تو فروشگاه ها دنبالش گشتم نداشتند از تو دیججی کالا سفارش دادم برام اورد.   اصلا باورم نمی شد انقدر بتونه جلوی ریزش بگیره

حالا شما هم بخر و استفاده کن ان شاالله ریزش موهاتون کامل خوب بشه