میگم این بختیاریا چرا اکثرا بورن همه یا خرمایی با پوست سفیدن یا چشم رنگیو بووورن ژنشون چیه خداوکیلی نسبت به بقیه اقوام مخصوصا تو زاگرس نشیناشون خیلی نازن همه از دم بوووور ولی لرستانیا چشم ابرو مشکی و سفیدن
رنگ موهاشون قشنگه ولی بور زیاد دارن چون من تو اون مناطق رفتم عموما رنگ پوستشون روشن و موهاشون خرمایی ...
میگی اصیل و ژن خالص یعنی بقیه مردم ایران که مو مشکی و چشم قهوه ای هستن و خیلی هاشون هم گندمی و سبزه هستن با چی ترکیب شدن؟ خالص و اصیل نیستن؟
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
میگی اصیل و ژن خالص یعنی بقیه مردم ایران که مو مشکی و چشم قهوه ای هستن و خیلی هاشون هم گندمی و سبزه ...
منظور من چهره ی اصیل یعنی نچرال یعنی دست نخورده چون تو دل کوهن چهرشون افتاب سوختس و شکسته میشه زحمت رو تو نگاهشون دید منظور من اینه الان که شهریا همه از دم عملی شدن
منظور من چهره ی اصیل یعنی نچرال یعنی دست نخورده چون تو دل کوهن چهرشون افتاب سوختس و شکسته میشه زحمت ...
این که بله روستایی ها و عشایر معمولا عمل زیبایی نکردن
تو شهرا عمل زیبایی زیاده ولی تو شهرا هم نچرال پیدا میشه
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏