2777
2789
عنوان

نماز های قضا🌟

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 39 پست
اینم خوبه منم نمازامو پراکنده می‌خوندم تصمیم گرفتم از اول اول بخونم انگار که هیچی نخوندماز ۹ سالگی ت ...

فقط خواهشا درست حسابی ثبتش کن...که روند پیشرفتتو بیینی و بعدم باز پراکنده هم شد دیگه نگی از اول اول ...چون واقعا خسته کننده میشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خواهشا مراعات خودتونو بکنید.فقط یه کار کنید هم نمازا رو جلو ببرید هم سختتون نشه.

در طول هفته ۳ روز کامل میخونم.اوایل با هر نماز یه وعده نماز قضا میخوندم که در طول هفته تقریبا میشد ۱۱ روز.خیلی خسته میشدم.تو دفترچه ثبت هم میکنم.الان سبک کردم.آهسته و پیوسته.😁

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
فقط خواهشا درست حسابی ثبتش کن...که روند پیشرفتتو بیینی و بعدم باز پراکنده هم شد دیگه نگی از اول اول ...

چشم

اینجوری میکنم اتفاقا 

ممنون از شما 

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟

یه سوال دارم اینکه نماز فضاها رو حتما باید دنبال اذان خوند منظورم اینه هر موقعی که دلمون بخواد به جز ...

فک کنم بشه هر موقع که خواستی بخونی

اما من با نمازهای اصلیم میخونم

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟

اگه پراکنده هم شد فدا سرت...اینا نشونه اینه که سختت میشه.فقط قطعش نکن...

مرسی ❤️❤️

اینم خوبه منم نمازامو پراکنده می‌خوندم تصمیم گرفتم از اول اول بخونم انگار که هیچی نخوندماز ۹ سالگی ت ...

منم از ۹ تا ۱۵.خدا کمک کنه بخونیم.من تا حالا از دو سال بیشترشو خوندم 

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
آفرین به همتت خدا کمکت کنه

مرسی عزیزم

یه سوال دارم اینکه نماز فضاها رو حتما باید دنبال اذان خوند منظورم اینه هر موقعی که دلمون بخواد به جز ...

چون نماز قضا میخونی هر وقت که خواستی میشه خوند و وقت مشخصی نداره

منم از ۹ تا ۱۵.خدا کمک کنه بخونیم.من تا حالا از دو سال بیشترشو خوندم

چه عالی😍😍

من راستش بچه بودم تو خونمونم کسی نماز نمی‌خواند دیگ نخوندم اما الان به خودم اومدم