2777
2789
عنوان

تورو قرآن مجید توروجون هرکی دوس دارید بیایید کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 37 پست
من اعتقاد دارم که دعا هست اما شما از کجا مطمئنی ک کسی برات دعا گرفتهبدبیاری های زندگی رو ننداز گردن ...

مطمئن نبود و به چشم ندیده بودم و از فرد مطمین نشنیده بودم مریض و بیکار تبودم بیام اینجا تایپیک بزنم وقت خودمو بقیه رو بگیدم .اعتقاد نداری لطفا تایپیکو ترک کن بااحترام لزومی نداره جایی که اعتقاد نداری شرکت کنی و نظر مخالف بدی

نظرت محترم ولی براخددت نگهدار 🌎

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زیاد ازاین دعاها تو خونه داریم فک نمیکنم پرینتی اثر کنه بعید میدونم بااین چیزا بخوود باطل شه ک اگ می ...

وا دیگه این راهیه که علما میگن 

تو با اعتقاد یبار چهار قل بخونی درست میشه مشک هممون نداشتن اعتقاد و اعتماد به خداست خودما میگم

حالا که تا اینجا اومدی یه صلوات برای امام زمان بفرس✨

گلاب بپاچ تو خونه و لباسا اخر حموم وقتی میخواین آبکشی کنید بیاین بیرون خودتونو با آب و نمک دریا بشور ...

عزیزم شما باهمینا دعا باطل کردید ؟

اسفندو کندر اینا زیاد میسوزونیم با نمک نشنیده بودم .سنگینی نداره یه وقت عزیزم ؟ 

عزیزم شما باهمینا دعا باطل کردید ؟اسفندو کندر اینا زیاد میسوزونیم با نمک نشنیده بودم .سنگینی نداره ی ...

نه عزیزم سنگینی نداره فقد اسفندونمک تو سرویس ها نبر (حمام و سرویس بهداشتی) 

بله همینارو انجام دادیم 

من تمام وسایل خونه رو شستم و خونه تکونی کردم. بعد نشستم حرزامام جواد رو نوشتم و نمازشو هم خوندم. توی ...

شنیدم حرزامام حواد باید حتما رو پوست اهو و نقره باشه که اصل باشه درسته ؟

شما شرایط نوشتنشو انجام دادید چجوری نوشتید ؟😔