2777
2789

بچه ها من در جریان طلاق هستم 

تو چه زمانی مرد می‌تونه از قاضی بخواد پرینت مکالمات زن رو بگیره؟ 

باید مدرک خیانت داشته باشه تا قاضی حکم بده پرینت مکالمات گوشی رو بگیرند؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دلایل محکمی باشه چون شاکی خصوصی 

وگرنه برای هرچیزی پرینت نمیدن

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
دلایل محکمی باشه چون شاکی خصوصی وگرنه برای هرچیزی پرینت نمیدن

آهان یعنی الان بیاد تو دادگاه همینجوری بگه پرینت مکالمات زن منو بگیرید قاضی قبول می‌کنه یا نه عزیزم ؟

یعنی باید علیه من عکس و فیلم و مدرک خیانت داشته باشه بعدش قاضی حکم میده پرینت بگیرند؟ یا همینجوری پر ...

نه اگه شوهرت خیلی شک داشته باشه و از قاضی بخاد و تو نتونی ثابت کنی حکم میده به مخابرات

اگر ادعا کنه که از شما خیانت دیده، قاضی برای رسیدگی و بررسی ادله، از مخابرات پرینت دخواست میکنه.

آخه یه وکیل به من گفت باید مدرک داشته باشه که خیانت شده بعد حکم پرینت صادر میشه

آهان یعنی الان بیاد تو دادگاه همینجوری بگه پرینت مکالمات زن منو بگیرید قاضی قبول می‌کنه یا نه عزیزم ...

درخواست میده و اگر قاضی موافقت کنن دستور میدن به اپراتور 

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)