2777
2789

خواهر من داره طلاق میگیره چون شوهرش کار نمیکزد حالا بگذریم خودشم ی سری اخلاقای گندی داره…

بعد قبل اینکه طلاق بگیره هر روز میومد خونمون مامانم بچش بزرگ کرده الان طلاق نگرفته ها در آستانه طلاق اصلا غم دنیارو نمیخوره دوست پسر داره اونم چند سال ازش بزرگ تر اصلا ب بچه محل نمیده خوشش میاد ب مامانم اذیت کنه

خیلی غصه میخورم بدنم میلرزه با حرکاتش 

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مادرت اشتباه میکنه وظیفه بچه داری رو بندازه رو دوش خودش تا وقتی که برا پسر مردم میزاره رو برا بچش بزاره

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

چندسالشه خواهرتون

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

اتفاقا بچه های این آدمای بیخیال انقد خوب میشن

دقیقااااا 

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

مادر شما باید تو رفتارش تجدید نظر کنه

مجبور نیست بچشو نگه داره  همینطور شما

بگو نمیتونی تحویل باباش بده

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

مادرت اشتباه میکنه وظیفه بچه داری رو بندازه رو دوش خودش تا وقتی که برا پسر مردم میزاره رو برا بچش بز ...

مامانم هر روز ب خاطر بچه گریه میکنه درحالی ک بچه اصلا مامانم دوس نداره (مامانم دستش نمک نداره ) اونقد بیخیال خواهرم اونقد بیخیاللللل اصلا فشار نمیکشه با دوست پسرش حال میکنه و شانس داره هیچکس نمیفهمه همه ب حالش میسوزه 

خواهرت هنوز طلاق نگرفته دوست پسر داره؟؟؟

اره سک…چت هاشون خوندم ولی اونقد انکار  میکنه  قسم میخوره ک دروغ تاسف میخورم واسش  و واقعا شانس داره همه میکن طفلی چرا طلاق میگیری 

مادر شما باید تو رفتارش تجدید نظر کنهمجبور نیست بچشو نگه داره همینطور شمابگو نمیتونی تحویل باباش بد ...

بچه گوناه داره 

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

بیچاره اینجور بچه ها

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅