2777
2789
عنوان

آلودگی هوا موقتیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 87 پست
درسته همه چی از ذهن و درون انسان میاد، ولی این وسط باید هر سالی یکی دو مورد هم اتفاق خوب بیوفته که ب ...

خب با ناله کردن، اتفاقات خوب میوفته یا بازم اتفاقات بد جذب میشه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب با ناله کردن، اتفاقات خوب میوفته یا بازم اتفاقات بد جذب میشه؟

متوجه هستم چی میگید ما هم ناله نمی‌کنیم ولی سخته. 

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

انرژیت فوق العادست عزیزم. حسش کردم ❤️❤️

نه باور کن اتفاقا افسرده ام ولی میخوام خودم گول بزنم فعلا که جوابه 

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

متوجه هستم چی میگید ما هم ناله نمی‌کنیم ولی سخته.

بله سخته. زندگی کی آسون بوده مگه؟ نسل‌های قبل هم مشکلات دیگه ای داشتن. ببینید زمانی رو تصور کن که نسل تو توی غار زندگی می‌کرده شکار میکرده، باید خودشو در مقابل حیوانات وحشی جنگل حفظ میکرده، گرما و سرما کاملا روی، زندگیش تاثیر داشته، بیماری میگرفتن خوب میشدن ووو

اووووون تونسته توی اون شرایط زندگی کنه و نسلشو ادامه بده و نسل به نسل زندگی کردن تا رسیده به ما. الان سرسختی اون نسل توی دی ان ای هرکدوم ما هست. الان پس چرا ما زود از هر چیزی می‌ترسیم ناامید میشیم به خودمون زجر میدیم با فکر و خیال ووو

چون ماتریکس اینو میخواد که ما به خودمون باور نداشته باشیم. زندگی ماشینی، گوشت‌خواری، غم های الکی، استرس و ترس های الکی، اینا همشون فرکانس رو میارن پایین. 

اینستا رو باز میکنی کلا زندگیا لاکچری، ماشین فلان، آیفون 17،ترندهای بیخودی که اصلا احتیاجی هم بهشون نداریم، رابطه های پرررفکت ووو

باید آگاه بود

بله سخته. زندگی کی آسون بوده مگه؟ نسل‌های قبل هم مشکلات دیگه ای داشتن. ببینید زمانی رو تصور کن که نس ...

خواهر من حتی زندگی والدین ما در زمان خودش آنقدر وابسته به پول نبوده، الان همه چی حول محور پول میچرخه، الان پول نداشته باشی ننه بابات آدم حسابت نمیکنن

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

من خودم چون گوشت نمی‌خورم ریزش مو گرفتم یه دوستم کم خونی کلا نود درصد گیاه‌خوارا مریضی می‌گیرن

اگه اصولی گیاه‌خوار نباشی، بله مریضی میگیری. شما چون درست تغذیه نکردی، قرار نیست که گیاهخواری رو بد نشون بدی و درصد تعیین کنی. واقعا متاسفم براتون 

اگه اصولی گیاه‌خوار نباشی، بله مریضی میگیری. شما چون درست تغذیه نکردی، قرار نیست که گیاهخواری رو بد ...

عزیز تغذیه منو کامل می‌دونی؟ من تنها چیز مغذی که نخوردم گوشت بوده گیاه خواری اثبات شده که اشتباهه در دراز مدت آسیب داره می‌تونید قبول نکنید❤️

عزیز تغذیه منو کامل می‌دونی؟ من تنها چیز مغذی که نخوردم گوشت بوده گیاه خواری اثبات شده که اشتباهه در ...

میگی اثبات شده. رفرنس بده

من کلی رفرنس دارم که وگن بودن کاملا همه ی نیازهای بدنو تامین میکنه. 

من سه ساله وگنم. بدنم آسیب ندیده که هیچ، خیلیم بهتر شده. اگه اصولی تغذیه بشه، هیچ آسیبی نمیزنه. ولی ...

بنظرم خودمون و جای خدا نزاریم بهتره

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖