2777
2789
عنوان

آلودگی هوا موقتیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 87 پست
اره فقط باید هربلایی سرمون بیاد خودمونو عادت بدیم تاکمتر دردمون بگیره برق بره اب بره آلودگی هوا بی پ ...

من سه ساله وگنم. بدنم آسیب ندیده که هیچ، خیلیم بهتر شده. اگه اصولی تغذیه بشه، هیچ آسیبی نمیزنه. ولی اگه فقط سبزی و سیب زمینی بخوری، اره خب صددرصد آسیب میزنه. 

و اینکه من اصلا نمیگم به بدبختی عادت کنیم. اتفاقا کسانی که افسرده و خشمگین هستن، به این بدبختی ها عادت کردن و همش ناله میکنن. من میگم انرژی جمعی اگه بالا باشه، دیگه این بلایا اتفاق نمیوفته. شاید این حرفمو قبول نکنی الان ولی خب واقعیته. 

درمورد حلال گوشت و فلان هم اینا فقط بهانست. نمیخوام این موضوع رو کش بدم الان. تحقیق کن. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ای خواهر ، مگه مشکل یکی دوتاس

نه زیاده. ولی واقعا با ناله کردن، نتیجه ای گرفتین تا الان؟ یا با خشمگین شدن، نتیجه گرفتین؟ آیا هنوز متوجه نشدین که همه چیز انرژیه و از درون آدما میاد؟ 

من کلی گفتم. خواستین، میتونم توضیح هم بدم. 

قبل اینکه دو تا متن از پیش آماده شده از گروه های ایتاتون کپی کنی اینور اونور بزاری دو تا کتاب و مقال ...

خودم نوشتم. 

قضاوت، خشم، ناامیدی. اینا رو داری شما. اینا سم تر از هر چیزی هستن. مراقب باشید

خودم نوشتم. قضاوت، خشم، ناامیدی. اینا رو داری شما. اینا سم تر از هر چیزی هستن. مراقب باشید

برو بابا 

قشر شما رو خوب میشناسم 

حالا برو تو ایتا یه متن دیگه بیار

اسمم رو الیزابت بنت گزاشتم ولی اخلاقی و رفتاری مستر دارسی هستم😼

تو کرونا بعضیا ویروس روشون اثر بدی گذاشت؟رو بقیه اثر خوبی گذاشت؟والا تا جایی ک من یادمه کرونارو فقط ...

همین ناامیدی که در حرفهای شما هم حس میشه، همین ناامیدی نمیذاره اون خواسته عملی بشه

تو کرونا بعضیا ویروس روشون اثر بدی گذاشت؟رو بقیه اثر خوبی گذاشت؟والا تا جایی ک من یادمه کرونارو فقط ...

من همسرم کرونای شدید گرفت اون زمان. من صبح تا شب شب تا صبح کنارش بودم نگرفتم. ماسک هم نمیزدم. بوسشم میکردم. چون باور داشتم ویروس روی من اثر نمیکنه. چون با عشق کنارش بودم نه با ترس. قدرت ذهن بالاست. فقط باید باورش کنی. 

نه زیاده. ولی واقعا با ناله کردن، نتیجه ای گرفتین تا الان؟ یا با خشمگین شدن، نتیجه گرفتین؟ آیا هنوز ...

درسته همه چی از ذهن و درون انسان میاد، ولی این وسط باید هر سالی یکی دو مورد هم اتفاق خوب بیوفته که بتونی ذهنت رو مثبت نگهداری دیگه. ۳۶۵ روز سال همینطوری مشکل پی مشکل

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

نه عزیزم راهکارش بنزین مناسب و ماشین با کیفیته نه گیاهخواری

بله اینم هست. اونم هست. انرژی جمعی اگه بالا بره، دیگه آدم لول بالا نمیتونه قبول کنه ماشین سطح پایین بخره. تولیدکننده رو مجبور میکنه ماشین باکیفیت در اختیارش بذاره. فرکانس باید بره بالا که اتفاقاتی که در فرکانس بالا وجود داره، برامون اتفاق بیوفته. مثلا همین ماشین باکیفیت. مثلا بارندگی. حس خوب. 

ما وقتی خودمون طبقه اول باشیم از لحاظ انرژیکی، نباید انتظار داشته باشیم ویوی طبقه دهم رو داشته باشیم.