terme1388 مدیر عضویت: 1403/12/07 تعداد پست: 1258 عنوان تهرانیا صدای چی بود | مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 39 پست الان از آسمون اومد 1404/09/05 | 10:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtarkhasteh عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 4349 بسم الله باز شروع کردن 🤕🤦🏻♀️ خدا نکنه من تهرانی نیستم ولی واقعا ترسناکه چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️
yekihast عضویت: 1399/08/11 تعداد پست: 1020 بچه ها ی خبرایی هست احتمالا مجدد...دیشب تو عراق و امروز صبح تو سوریه دیوار صوتی توسط جنگنده ها شکسته شده بود ب قول مرتضی پاشایی:"مثله عصرپاییزی رنگ و رومون واسه خیلیا خاطرست آرزومون..."
کاشبرگردم عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 483 شاید هوایپما یا هلی کوپتر نه صدای اینا نبود اینا هرروز رد میشنصداش فرق داشت اللهم صل علی محمد و آل محمد
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 17630 خدا نکنه من تهرانی نیستم ولی واقعا ترسناکه خودمم تهران نیستم ولی خب نگران هم وطنام شدم😢 قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
violet14 عضویت: 1391/04/27 تعداد پست: 12885 شاید هوایپما یا هلی کوپتر نه صدا هلیکوپتر رو میشناسم نبود هواپیما هم انقد نزدیک نیست انگار بالا خونمون بود ماشالله 🌹
مبارز۵۹ عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 29199 خدا نکنه من تهرانی نیستم ولی واقعا ترسناکه اول اخر این اتفاق میافته دیر وزود داره سوخت و سوز نداره
dokhtarkhasteh عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 4349 خودمم تهران نیستم ولی خب نگران هم وطنام شدم😢 وحشتناکه واقعا دوباره نه خدایا 💔 چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 17630 دیشب اخه جنگده اومده از سمت عراق اومده کجا؟ قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
پرپرکک۷۴ عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 4508 نه صدا هلیکوپتر رو میشناسم نبود هواپیما هم انقد نزدیک نیست انگار بالا خونمون بود من اسلامشهرم ولی نشنیدم
violet14 عضویت: 1391/04/27 تعداد پست: 12885 من اسلامشهرم ولی نشنیدم اسلامشهر که دوره فقط مرکز تهران انگار شنیدن ماشالله 🌹
مبارز۵۹ عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 29199 خودمم تهران نیستم ولی خب نگران هم وطنام شدم😢 نگران نباشید ما ترک نمیکنیم تهران رو ان شاالله همونطور که در جنگ قبلی ترک نکردیم
73summer عضویت: 1401/12/14 تعداد پست: 1157 وای آره، من خواب بودم از ترس پریدمخبریه یعنی؟ اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.
atrisaa1362 عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 10687 شاید هوایپما یا هلی کوپتر نه عزیزم هلیکوپتر اصلا این صدارو نمیده صداش به شدتت بلند بود انگار داشت اسمونو تصف میکرد و میرفت وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری... اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 17630 نگران نباشید ما ترک نمیکنیم تهران رو ان شاالله همونطور که در جنگ قبلی ترک نکردیم سالم باشید هر جا ک هستید قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑