2777
2789
عنوان

سلام بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نمیتونم بخدا بنظرت میموندی بچه هاتو بزرگ میکردی یانه میرفتی قید بچه هارم میزدی

من خیلی بچه هام برام مهمن و واقعا به خاطرشون فداکاری میکنم به خصوص اگر بدونم که بدون من زندگی سختی خواهند داشت. ولی از طرفی تلاش میکنم حال روحی خودمم حفظ کنم چون اگه قرار باشه بی حوصله و عصبی و افسرده باشم باز به بچه هام اسیب رسوندم. نمیدونم شرایط زندگی شما دقیقا چیه و چه کاری میشه براش کرد. اما سعی کن روحیه خودتو بالا نگه داری و دنبال راهکار برای بهبود شرایطت باشی

بنظرت میرفتی یانه قید بچه هارومیزدی الان تنهادلخوشی بچه هام منم بزرگه تشنج داره باید حواسم بهش باشه

من خودم مادر نشدم هنوز ولی اگه بشمم مطمئنم تو این وضعیت نمیمونم قیدشونو میزنم میرم خودمو میسازم برمیگردم میبرمشون چون به هرحال اوناهم تو عذابن الان 

کاربری جدید اما قدیمی هستم🥴

من خیلی بچه هام برام مهمن و واقعا به خاطرشون فداکاری میکنم به خصوص اگر بدونم که بدون من زندگی سختی خ ...

نمیدونم شدم ی زن عصبی انگارمردشدم دیگه اینقد برابچه هام فداکاری میکنم یادم میره ک زنم

خیلیا هست زنای خراب حالیشون نیست ک معتاد باشی یانه تازه بعضیاشونم معتادن خودشون

وای اگه اینجوری مواظب رابطه خودت با شوهرت باش بیماری نداشته باشه

من میگم شوهرت رو بده بهزیستی ترکشون بده و اینکه مراقب بچه هات باش اونا از دست نرن گرفتار نشن

تهران هستی؟

من خودم مادر نشدم هنوز ولی اگه بشمم مطمئنم تو این وضعیت نمیمونم قیدشونو میزنم میرم خودمو میسازم برمی ...

اره ولی اگه برم ایناهم کسی روندارن بخدا ختی مادرشوهرم اهمیت نمیده بهشون اگه نوه های دختریشون بیان سربچه هاموببرن نه روشون نمیاره

نمیدونم شدم ی زن عصبی انگارمردشدم دیگه اینقد برابچه هام فداکاری میکنم یادم میره ک زنم

میفهمم چی میگی آدم انگار مادر میشه دیگه متعلق به خودش نیست. از صمیم قلبم برات دعا میکنم انشالله گشایشی تو کارت ایجاد بشه.

وای اگه اینجوری مواظب رابطه خودت با شوهرت باش بیماری نداشته باشهمن میگم شوهرت رو بده بهزیستی ترکشون ...

نه خرم اباد هستم اصن نیستش شوهرم تو روز فقط میاد لباس عوض میکنه میره همین

نمیتونم ازخونه بزنم بیرون اصن خونه نمیاد حتی زنگ بزنم کمپ بیان ببرنش

کجا میره اگ خون رو تررک کنی امکان برگشتش اگ باشه با این روش بروو شاید برای ترک اقدام کرد خیلی شرایطع سختع خدا خودش کمکت کنه

خدا بزرگتر از ارزوهای ماست توکل به خودش نه بنده بیخودش

کجا میره اگ خون رو تررک کنی امکان برگشتش اگ باشه با این روش بروو شاید برای ترک اقدام کرد خیلی شرایطع ...

ممنون اگه برم این چن تا وسیله خونه رومیبره میفروشه البته مادرشوهرم همش میگه نروبمون سرزندگیت برابچه هات زندگی کن بری میاد چیزاتومیفروشه توک طلاق نمیگیری بعدش میای میبینی چیزی نداری