2777
2789
عنوان

یه چی بگم کرک و پرتون بریزه

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب به پسره بگه بگیرتش که دیگه اینکارا راحت انجام بدن

باباش اجازه نمیده،وگرنه مامان دوستم خبر داره مامان بابای پسره هم خبر دارن،،،این وسط فقط بابای دوستم بی خبره...

خانوادهاشون باهم بیرونم رفتن

دیگه هیچی واسم مهم نیس...
چقد غیر واقعی یعنی اومده مدرسه مرخصی بگیره چه نیاز بوده پول بده خب

نه نه اصن کاری با مرخصی نداشت،همون اپل سال اومد به بهانه کمک به مدرسه یه مقدار زیادی کارت کشید و رفت

پرده شرم و حيا هم نيوفتاده،دريدههههه شده

دخترمن کلاس دوازدهم یه دوست داره تک فرزند وضعشونم خوبه  که امسال با یه پسری آشنا شده ،طرف نه سربازی رفته نه کار داره نه پول ،قسمت عجیبش اینجاست که مادر دختر پسر رو میاره توخونه بادخترش حرف بزنه حتی در اتاقم میبندن تاجایی که پسر با دوستاش برای دختر تولد گرفت یه دختر نزدیک ده تا پسر ،تا امروز اومده میگه فلانی گفته یه کارایی کردیم وجالب پسر اجازه نمیده دختر با دوستاش در ارتباط باشه ،این اسمش مادر یا مادری کردن 

از هر طرف نگاه میکنم به نظر فیک میاد 

چه طوری رفته مسافرت که خانوادش نفهمیدن 

مدرسه فقط با اجازه اولیا مجوز میده نه سایر اعضای خانواده

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
دختري ك با پسر ميره سفر چ نيازي بوده ك دوست پسرش بايد مدرسه خب اينا همه جوره بهم دسترسي دارن

به خاطر اینکه مدزسه با دختره کاری نداشته باشه یوقت اذیتش نکنن

خب به پسره بگه بگیرتش که دیگه اینکارا راحت انجام بدن

بگیرتششش 😏

چرا باید بگیرتش کسی که تو این سن با یه پسر غریبه میره مسافرت قشنگ معلومه چجور دختریه اون پسر فقط برای عشق و حالش باهاشه 

دخترمن کلاس دوازدهم یه دوست داره تک فرزند وضعشونم خوبه که امسال با یه پسری آشنا شده ،طرف نه سربازی ...

اوه اوههههه. 

اين اصلا مادر نيست. دشمنه. 

اصلا صد رحمت به دشمن. 

بخدا نميدونم اينجور ادما خوابن.خودشونو زدن به خواب.

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.