2777
2789
عنوان

بالاخره دادخواست طلاق دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 40 پست
منم چندهفته دیگه طلاقم رسمی و کامل میشه حس غریبیه توام تو عقد جدا میشی؟

اره عزیزم

منم تو عقدم

میدونی من وکالت طلاق دارم

برای همین شاید خیلی از سختی های بقیه رو درک نکنم که چی کشیدن 

امیداورم خدا بهت صبر بده و یه بخت عالی نصیبت کنه و زندگیت سراسر خوشحالی بشه 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
چن سالته دلیل طلاق خیلی مهمه واینکه بچه داری ؟

دلایل بسیار 

دوست داشتی عنوان تاپیکام بخون

وای مهمترینش دروغ بود

۲۸ سالمه ، تو عقدم ، بچه هم ندارم

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من که با ی بچه جدا شده بودم از خوشحالی هم داشتم پرواز میکردم.چون تموم تلاشم رو برای نگه داشتن زندگیم ...

افرین به شجاعتت

شما ها از ما که تو عقدیم شجاع ترین

شما مشکلاتت چی بود 

افرین به شجاعتتشما ها از ما که تو عقدیم شجاع ترینشما مشکلاتت چی بود

همسر من بشدت بی مسئولیت بود.مرتب شغل عوض میکرد و بیکار میشد.کلا نمیشد روش حساب کرد .انگار براش زندگی مشترک سخت بود.از نوجوونی هم اونقد قرص اعصاب خورده بود بهش اعتیاد داشت.بعضیا باید ازدواج نکنن

همسر من بشدت بی مسئولیت بود.مرتب شغل عوض میکرد و بیکار میشد.کلا نمیشد روش حساب کرد .انگار براش زندگی ...

میفهممت

شوهر منم نمیدونم معتاد بود یا نبود

ولی شیره تریاک قلیون سیگار میکشید

کلی پول تو بازار مالی به باد داد 

امیدوارم سر عقل بیاد و باقی زندگیش ، زندگی خوبی باشه براش 

س

سلام خوبی 

خانم محترم مسلما هیچکس حاضر نیست بدون جهت تقاصای طلاق نماید اما به علت اینکه اینجا توضیح و ارشاد بیشتر از نظر نی نی یارها موضوع رو تبلیغاتی میدونن و تعلیق میکنن،لذا بیشتر سوال نمیکنم ولی  اگر فک میکنید میتونم کمکتون کنم به این. ایدی تلگرامی درخواست بده درخدمتم

@paye_yek_vekalat

میفهممتشوهر منم نمیدونم معتاد بود یا نبودولی شیره تریاک قلیون سیگار میکشیدکلی پول تو بازار مالی به ب ...

شما خوشبختانه بچه نداری.اگه شاغل هم باشی که چه بهتره.بنظرم تو انتخاب های بعدیت فقط به بهترین ها فک کن و کوتاه نیا

سلام خوبی خانم محترم مسلما هیچکس حاضر نیست بدون جهت تقاصای طلاق نماید اما به علت اینکه اینجا توضیح و ...

اقای محترم کسی که به این مرحله رسیده تا حالا صد تا مشاوره و وکیل مراجعه کرده

بهتر نیست از خانمایی که تاپیک طلاق میزنن اینقدر سو استفاده نکنین 

شما خوشبختانه بچه نداری.اگه شاغل هم باشی که چه بهتره.بنظرم تو انتخاب های بعدیت فقط به بهترین ها فک ک ...

عزیزم شاغل نیستم متاسفانه 

ان شاالله که یه بخت خوبم قسمت من بشه ، هر چی خدا بخواد 

عزیزم شاغل نیستم متاسفانه ان شاالله که یه بخت خوبم قسمت من بشه ، هر چی خدا بخواد

خب اگه میتونی شاغل شو .شده ی کار خونگی.استقلال مالی بهت کمک میکنه که تو انتخاب همسر عجله نکنی.انشااالله ی مرد حسابی تو بختت باشه

اره عزیزممنم تو عقدممیدونی من وکالت طلاق دارمبرای همین شاید خیلی از سختی های بقیه رو درک نکنم که چی ...

توام همینطور عزیزم انشالله که ادامه مسیرت عالی باشه

ما توافقی داریم طلاق میگیریم تقریبا همه چی رم بخشیدم ک فقط دیگه درگیر این جور زندگی بلاتکلیف نباشم 

شما مهریه میگیری؟

اقای محترم کسی که به این مرحله رسیده تا حالا صد تا مشاوره و وکیل مراجعه کردهبهتر نیست از خانمایی که ...

خانم محترم اگر پیامم برداشت نادرستی براتون ایجاد کرده متاسفم. نیت من صرفاً کمک بوده، نه سوءاستفاده.
اتفاقاً خیلی از اقایون یا خانم‌ها در شرایط مالی سخت بودن و وقتی امکان گرفتن وکیل نداشتن، من رایگان یا با کمترین هزینه کمکشون کردم و نتیجه هم گرفتیم.
اگر احساس کردید پیامم ناراحت‌کننده بوده، عذرخواهی می‌کنم؛ اما قصدی جز همراهی و راهنمایی نداشتم. تصمیم با خودتونه و برایتون آرزوی آرامش دارم ولی برای بسیار از عزیزان نقش و اطلاع دهی من نعمت بوده نه سو استفاده