افرین به شجاعتتشما ها از ما که تو عقدیم شجاع ترینشما مشکلاتت چی بود
همسر من بشدت بی مسئولیت بود.مرتب شغل عوض میکرد و بیکار میشد.کلا نمیشد روش حساب کرد .انگار براش زندگی مشترک سخت بود.از نوجوونی هم اونقد قرص اعصاب خورده بود بهش اعتیاد داشت.بعضیا باید ازدواج نکنن
خانم محترم مسلما هیچکس حاضر نیست بدون جهت تقاصای طلاق نماید اما به علت اینکه اینجا توضیح و ارشاد بیشتر از نظر نی نی یارها موضوع رو تبلیغاتی میدونن و تعلیق میکنن،لذا بیشتر سوال نمیکنم ولی اگر فک میکنید میتونم کمکتون کنم به این. ایدی تلگرامی درخواست بده درخدمتم
اقای محترم کسی که به این مرحله رسیده تا حالا صد تا مشاوره و وکیل مراجعه کردهبهتر نیست از خانمایی که ...
خانم محترم اگر پیامم برداشت نادرستی براتون ایجاد کرده متاسفم. نیت من صرفاً کمک بوده، نه سوءاستفاده. اتفاقاً خیلی از اقایون یا خانمها در شرایط مالی سخت بودن و وقتی امکان گرفتن وکیل نداشتن، من رایگان یا با کمترین هزینه کمکشون کردم و نتیجه هم گرفتیم. اگر احساس کردید پیامم ناراحتکننده بوده، عذرخواهی میکنم؛ اما قصدی جز همراهی و راهنمایی نداشتم. تصمیم با خودتونه و برایتون آرزوی آرامش دارم ولی برای بسیار از عزیزان نقش و اطلاع دهی من نعمت بوده نه سو استفاده