2777
2789

یهو به دلم افتاد تاپیک بزنم براتون🥺

همگی تون خسته نباشید😇

میدونم شاید خسته شدید کم اوردید یا ناامید هستید شاید درصداتون خوب نیس شاید ازمون هاتون به اون صورتی که میخووایید پیش نمیره ولی بدونید که شما میتونید به اون چیزی که میخوایید برسید🥺😍

هر وقت خسته  شدید و خواستید دیگه ول کن اینو یادآوری کنید به خودتون که سال بعد این موقع ترم ۱ دانشگاه و رشته دلخواهتون هستید🥺🥺😍

دیگه چیزی نمونده که به چیزی که دلتون میخواد برسید پس ادامه بدید قشنگا🥰😊😍

حالا بگید ببینم در چه حالید ؟ 

هدفتون چیه

دانشجو🧠

اگه کنکوری اینجاست 

قشنگم از این یکسال استفاده کن دنیای بعد کنکور اونقدرام قشنگ نیست 

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر وایب خوب داشت مرسیی

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

امیدوارم موفق باشی😙😇

مرسی ♥️

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

مرسی قشنگمممم 

میخونم درصدامم بد نیست متوسطه اوضام 

باید بیشتر تلاش کنم

فرهنگیان هدفمه نشد روانشناسی ب هردو علاقه دارم 

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای روز کنکورِ😍

تشکر و قدردانی از تاپیکت دوست عزیز. هدف من برق امیرکبیره.

امیدوارم موفق باشی🥰😇

به انرژی منفی های اطراف و مردم گوش نده که میگن اینده نداره هیچی نیست کسی که هدفشو دوست داشته باشه حتی از اون هیجی هم یه ایده ای میسازه تا موفق بشه

دانشجو🧠

مرسی قشنگمممم میخونم درصدامم بد نیست متوسطه اوضام باید بیشتر تلاش کنمفرهنگیان هدفمه نشد روانشناسی ب ...

ترازم 8 هزار شد ایندفعه 

ماز شرکت میکنم 8 هزار رو متوسط زده برام باید ب 9 برسم عالی میشه 

زمان کمههه

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای روز کنکورِ😍

مرسی قشنگمممم میخونم درصدامم بد نیست متوسطه اوضام باید بیشتر تلاش کنمفرهنگیان هدفمه نشد روانشناسی ب ...

عزیزمم موفق باشی😍😍

ممنم عاشق روانشناسی بودمم😍🥺خیلیا گفتن اینده نداره ولی من بازم روانشناسی انتخاب کردم 

دانشجو🧠

عزیزم هدف تاپیکم انرژی دادن با کنکوریاس نه ناامید کردنشون

منظورم اینه خودشونو نکشن و استرس ندن

من خودم دوران کنکور بهم میگفتن اروم میگرفتم

اینکه اینقدر خودمو عذاب ندم

میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه