2777
2789
عنوان

یعنی مامانم میخواد در مورد ازدواج باهام صحبت کنه لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 22 پست
ترس که نهفقط رودر وایسیانگار روم نمیشه حتی بعد 23 سالگی اره بگمحس میکنم مامانم هنوز همون دختر 10 سال ...

من اون موقع ک ۱۸ سالم بود فک میکردم ۲۰ سالگی اوکیه ولی الان میبینم زیر ۲۶ اصلا نمیتونم

چه مامان فهمیده و باحالی به نظرم حرف دلتو راااحت بزن از رفتار مامانت مشخصه به نظرت احترام میذاره

ان شالله که اصلا مسیله یه چیز دیگه باشه

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راحت باش عزیزم شما الان ی خانم بالغی ب مامانت بگو ک نمیخام تا فلان سن ازدواج کنم شماهم اگه موردی بود ...

باشه عزیزم

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

اخیییی خجالت واسه چی گلم با مامانت راحت باش خب اگر واقعا قصد نداری بیخیال استرس ندارع کهحالا حرف مام ...

نگفته بهم هنوز

ولی مطمئن شدم همینه

دیشب با لبخند بهم طولانی زل میزد

با بابام پج پچ میکردن

و...

نگفته بهم هنوزولی مطمئن شدم همینهدیشب با لبخند بهم طولانی زل میزدبا بابام پج پچ میکردنو...

دیگه وقتی قصدشو نداری استرس ندارع که میگی نه 

اگرم که قصد داریم لیلییلییییی مبارکه 

دیگه وقتی قصدشو نداری استرس ندارع که میگی نه اگرم که قصد داریم لیلییلییییی مبارکه

قصد ندارم

از اینکه مامانم میخاد در مورد ازدواج باهم حرف بزنه استرس دارم

با مامانم هیچ وقت از این حرفا نزدیم