2777
2789
عنوان

طلاهای خونه پدری

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 35 پست
تو مسائل مالی مرد چیزی ندونه بهترهچون خصلت مردا اینه اگه بدونن زن پول یا طلا داره همش نقشه میکشن و ب ...

ولی همه اینطور نیستن 

بهرحال ،این سرمایه ی  خونه پدری هست ، همسر حق اظهار نظر نداره

😐🤷🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حواسم هست عزیزم مرسی که راهنمایی کردیاما نمیدونم الان طلا بفروشم ضرر نمیکنم؟

خواهش میکنم گلم

ببین طلا هر زمان سوده...از پارسال تا امسال رو در نظر بگیر انقدر که روی طلا اومده رو ملک نیومده...اما نگهداری طلا هم مشکله... حالا باز تصمیم با خودتونه

انشالله که برات خیره

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
حواسم هست عزیزم مرسی که راهنمایی کردیاما نمیدونم الان طلا بفروشم ضرر نمیکنم؟

خواهش میکنم گلم

ببین طلا هر زمان سوده...از پارسال تا امسال رو در نظر بگیر انقدر که روی طلا اومده رو ملک نیومده...اما نگهداری طلا هم مشکله... حالا باز تصمیم با خودتونه

انشالله که برات خیره

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
من دادم شوهرم گذاشت رو پول خودش خونه خرید. خونه بزرگ و قشنگیه؛ زندگی و رابطمون خوبه ولی اشتباه کردم. ...

چراحس میکنی اشتباه کردی؟

اخه خونه خیلی مهمه تاجایی که داشته باشی پول میدی براش اماازیه جایی اگه بمونی چی میشه مگه طلابفروشی

الان چراپشیمونی خونه خیلی بهتره تاطلا

مخصوصاکه طلادیگه ازمدافتاده کسی النگووطلا اینادستش نمیکنه مگرتوعروسی اونم یه سرویس کافیه