ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ببین خریتتت من را نکن..مادر شوهرم دید طلا دارم نداشت پسرش چیزی بخره..من بردم وفروختم خونه خریدیم واقعا زد به نام خودش...بعدشم برام نخرید..پول داره زوررش میاد بخره..چون نخرید از اول..همش را بذار خونه پدرت واصلا چیزی ازشون به شوهرت نگو
عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی
همسرشون بدونه یا ندونه ،باز هم حق اظهار نظر نداره ولی مخفی کاری هم،اول زندگی درست نیست
تو مسائل مالی مرد چیزی ندونه بهتره
چون خصلت مردا اینه اگه بدونن زن پول یا طلا داره همش نقشه میکشن و به مشکل میخورن
انگار خصلتشونه میخوان زن نیاز مالی بهشون داشته باشه
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
خودم شاغلماما پدر پیشنهاد داده طلا به خونه تبدیل کنمبه اسم بزنم
افرین ...دیدی نظر منم همینه
اما از من نادون گوش بده و نذار همسرت بفهمه...
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
خودم شاغلماما پدر پیشنهاد داده طلا به خونه تبدیل کنمبه اسم بزنم
افرین ...دیدی نظر منم همینه
اما از من نادون گوش بده و نذار همسرت بفهمه...