دنیاشمممم مدیر استارتر عضویت: 1404/07/04 تعداد پست: 817 عنوان این طبیعیه پسرم آنقدر سوال میپرسه 245 بازدید | 18 پست هرکی زنگ میزنه بهم میپرسه کی بود تا جواب ندم آنقدر میگه ک دیونم میکنه یا صدا میاد میگه کی رفت بیرونصدا بیاد میپرسه صدای چیهاصلا به ی چیزایی کار داره ک من موندم دیگه آب دست این بچهنمیدونم پای کنجکاوی بزارم یا فضولی شُدی مورفین تمام دردای زندگیم🤍🕊️ 1404/09/04 | 15:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 33678 دختر منم همینطوره، دوس داره از همه چیز سردربیارهگاهی خیلی جدی و مستقیم میگم به تو ربطی نداره گلم خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️
آرامش_مطلقم_من عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 1046 دختر منم همینه برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
دنیاشمممم مدیر استارتر عضویت: 1404/07/04 تعداد پست: 817 دختر منم همینطوره، دوس داره از همه چیز سردربیارهگاهی خیلی جدی و مستقیم میگم به تو ربطی نداره گلم چند سالشه؟ شُدی مورفین تمام دردای زندگیم🤍🕊️
دنیاشمممم مدیر استارتر عضویت: 1404/07/04 تعداد پست: 817 نمیدونم والا یجوری میشه ادم ازش بپرس همون دیگه هر لحظه هی باید جواب پس بدم دهنمو سرویس کرده شُدی مورفین تمام دردای زندگیم🤍🕊️
دنیاشمممم مدیر استارتر عضویت: 1404/07/04 تعداد پست: 817 دختر منم همینه وای چند سالشه؟ شُدی مورفین تمام دردای زندگیم🤍🕊️
amirmanbash عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 1236 همون دیگه هر لحظه هی باید جواب پس بدم دهنمو سرویس کرده نه دیگه اگه اینجوریه طبیعی نیستباهاش صحبت کن
دنیاشمممم مدیر استارتر عضویت: 1404/07/04 تعداد پست: 817 دقیقا پسر ۹ساله ی منم خدا بخیر کنه این شیش ماهه اینجوری شده اگر تا ۸/۹ سالگی اینجوری باشه من رد میدم شُدی مورفین تمام دردای زندگیم🤍🕊️
دنیاشمممم مدیر استارتر عضویت: 1404/07/04 تعداد پست: 817 نه دیگه اگه اینجوریه طبیعی نیستباهاش صحبت کن میگم حرف به گوشش نمیره که شُدی مورفین تمام دردای زندگیم🤍🕊️
آرامش_مطلقم_من عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 1046 وای چند سالشه؟ ۶سالشه باهمه چیز کارداره ...منوشوهرمم حرف میزنیم اینم نظرمیده ...میگیم اینو بخریم میگه ن اونجوری ن ....حتی غذا هم میخورم میگه مامان چراغذا میخوری برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
دنیاشمممم مدیر استارتر عضویت: 1404/07/04 تعداد پست: 817 ۶سالشه باهمه چیز کارداره ...منوشوهرمم حرف میزنیم اینم نظرمیده ...میگیم اینو بخریم میگه ن اونجوری ن ... وایی خدا چیزایی ک من متنفرم خدا کنه پسرم از سرش بیفته شُدی مورفین تمام دردای زندگیم🤍🕊️