میشه بهم یه لطفی کنید با کد دعوت من وارد برنامه Milli شید بخدا خیلی نیاز دارم اگر وارد شوید یه کمک خیلی بزرگ بهم میکنید به خودتونم پول میده فکنم به محض احراز هویت ۱ کرم طلای مجازی داشته باشید میتونید اونو بفروشین🥲 کد دعوت milli-kbl6l ثبتنام کنید
بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید. زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن
بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید. زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن
اسم هر کدومو خاستی بزن گوگل بعد اونجا که شمارتو وارد میکنی یه کد دعوتم میخاد اونجا کد دعوت منو وارد کن که بهت پول جایزه بده اگ بدون کد دعوت بری هیچی بهت نمیده
کد دعوت ابان تتر ۳۵۰میده👇
R32WR
کد دعوت صراف👇
2HY36
این کد دعوت میلی گلد👇
milli-go04p
طلایین هم ۱۳۰میده👇👇
WEMPMME
اینم کد دعوت ملی گلد👇👇
MGTRqLtTdOdU
اینم کد دعوت گلدیکا 👇👇
1005786
میشه برا سلامتی نی نیم و حاجتم یه صلوات بفرستید🥺🙏🏻خدایا خیییلی دوست دارممم🙃❤️ https://abzarek.ir/service-p/msg/2330550
اره بابا خودم خیلی وقته دارمشون تازه بعد از اینکه جایزتو گرفتی میتونی کد دعوت خودتو برا دیگران بفرست ...
باشه مرسی پامپ هم شما حتما برو بازی کنی پول میده