2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میگن‌خودمون قبل از متولد شدن مرور زندگیمونو دیدیم و قبول کردیم بیایم..

چرت و پرت محضه 

حالا من خودمو میگم ممکنه بخاطر بچه هام اومده باشم 

ولی ی کسی ک معتاده کارتون خوابه ینی انتخابکرده بیتد باز اینطوری زندگی کنه

این و میگن در عالم ذر قبل از اینکه روحت بیاد تو جسمت خدا تصویر زندگیت و بهت نشون میده  قبول میکنی،،

اونجا از کل بنی آدم قول میگیره که به خدا ایمان داشته باشید ولی بعضی ها وقتی به دنیا میان فراموش میکنن این آیه قرآن هست

یعنی خودم خواستم انقد تنها باشم؟🥺که آرزو ی دقیقه با ی آدم صحبت کردن رو دلم بمونه ؟ 

۰۴/۷/۶چقدر زود پر کشیدی رفیق قشنگم :) 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂.                      

چرت و پرت محضه حالا من خودمو میگم ممکنه بخاطر بچه هام اومده باشم ولی ی کسی ک معتاده کارتون خوابه ینی ...

همینه که عجیبه ..

واقعا چرا این همه سختی رو قبول کنیم و تحمل کنیم..

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

چرت و پرت محضه حالا من خودمو میگم ممکنه بخاطر بچه هام اومده باشم ولی ی کسی ک معتاده کارتون خوابه ینی ...

این و دقیق نمیدونم فقط میدونم خدا تو قرآن میگه که ما در عالم ذر بنی آدم قول دادند که جز خدا را نپرسند ولی بعضی از آنها فراموش کردند

وقتی جادو جنبلا باطل میشه تازه عقلمون میاد سرجاش

باور کن ی تکنیک یاد گرفتم با آب و سرکه و نمک از اونموقع میتونم راحت حرفمو بزنم بعد ۱۴ سال زندگی....خودم هنگم ک چرا لال میشدم

همینه که عجیبه ..واقعا چرا این همه سختی رو قبول کنیم و تحمل کنیم..

تو این دنیا هم خودمون خیلی چیزا رو قبول میکنیم که به ضررمونه کسی که معتاده تقصیر خودشه که معتاده شده کسی که با یه مرده خلافکار ازدواج میکنه تقصیر خودشه

تو این دنیا هم خودمون خیلی چیزا رو قبول میکنیم که به ضررمونه کسی که معتاده تقصیر خودشه که معتاده شده ...

زندگی چقدر سخته واقعا.. 

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)