2777
2789

معرفی کنین بهم 

لطفا خیلی نیاز دارم اصفهانی نداریم اینجا

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی

هر جا خواستی ببری مطمئن شو خود دکتر یا کارشناس ارشد کار بکنه

من پسرم رو گفتاردرمانی پارسه تو ملکشهر می بردم . یه شعبه هم تو شیخ صدوق دارن فکر کنم

همه اونهایی که با پسرم در طی اون چند ماه کار می کردن ، دانشجو بودن . بعد اتمام جلسه فقط دکتر می امد و یه ارزیابی می کرد و می رفت . در حد دو سه دقیقه

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

هر جا خواستی ببری مطمئن شو خود دکتر یا کارشناس ارشد کار بکنهمن پسرم رو گفتاردرمانی پارسه تو ملکشهر م ...

دکتر خوب سراغ ندارین 

چند نفر گفتن دکتر شفیعی 

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB