2777
2789
عنوان

وضع مالیم خوب شده ولی هنوز به یاد بچگی گریه می‌کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 57 پست
حتی اگه میلیاردر بشی خاطرات کودکی محقرت محاله رهات کنه. فقط باهاش کنار میای ... همین

اینکه تونستین  از اون وضعیت به موفقیت و رفاه برسین واقعا تحسین برانگیزه 👏👏

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

حق داری بعضی چیزا ب موقعش باید باشن  بعدش دیگه فایده نداره

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه تونستین از اون وضعیت به موفقیت و رفاه برسین واقعا تحسین برانگیزه 👏👏

لطف داری عزیزم

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

ایشالا که نجات پیدا می کنی و خودت رو بالا می کشی گلم. توی این‌ دنیا از هیچ چیز به اندازه فقر متنفر ن ...

همیشه با خودم میگفتم بابام هیچک کاری برام نکرد.ما تعدادمون زیاد یود و پدرم ی کارمند با خقوق پایین الان یادم میاد همیشه لباسم مرتب و تمیز بود.مدرسه اتو کشیده و کفشم تو راهنمایی خودم واکس میزدم قبل مدرسه رفتن همیشه مرتب بودم هیچوقت ظاهرم نشون نداد.خدابیامرز پدرم ک برامون کم نزاشت.ضروریات و مردمی مرتب بودیم ولی فقط هیچوقت اسباب بازی نداشتیم یا چیزی ک فقط مال خودمون باشه باهاش سرگرم بشیم.

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من هم دوران کودکی، اوضاع مالی خوبی نداشتیم. مادرم خیلی با سلیقه بود و کمی خیاطی بلد بود. خودش از لباس های قدیمی برامون کیف مدرسه می دوخت و روش گلدوزی می کرد یا درزهای مانتو های مدرسه را باز می کرد و از سمت دیگه می دوخت تا رنگ و روی رفته مشخص نباشه. ولی نمی دونم چرا الان برای من مرورش تلخ نیست. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

عزیزم همه مشکلات دارت یکی فقر یکی بیماری یکی خساست خانواده یکی بی محبتی خانواده و عقده و کمبود محبت 

مطمئن باش همه خلا دارن

شخص من هرگز فقر رو درک نکرده ن بچگی ن الان 

اما زندگیم زهرماره سعی میکنم ک نیمه پر لیوان رو ببینم

خداروشکر کن ک الان وضعت خوبه خداروشکر کن ک ترقی کردی

الان مردم خیلیاشون تو فقرن 

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️

اگه هر کس بخواد با درگیری های گذشته زندگی کنه که سنگ رو سنگ بند نمی شه ، خدا رو شکر کن زندگی خوبی داری ، من وضع مالیمون معمولی بود فامیل پولدار ، ازدواج کردم انقدر خانواده شوهر عذابم دادن که حد نداره ی روز خوش از دستشون نداشتم ، کلی خسارت مالی هر سال می کنم ، کاش منم از گرفتاری نجات پیدا می کردم ولی دیگه به گذشته فکر نمی کنم ، شما هم که زندگیت خوب شده از زندگی خوبت لذت ببر چرا خود ازاری می کنی 

ایشالا که نجات پیدا می کنی و خودت رو بالا می کشی گلم. توی این‌ دنیا از هیچ چیز به اندازه فقر متنفر ن ...

عزیزم الان شغلت چی هس بگو انگیزه بگیریم

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

همیشه با خودم میگفتم بابام هیچک کاری برام نکرد.ما تعدادمون زیاد یود و پدرم ی کارمند با خقوق پایین ال ...

می فهممت منم همیشه حسرت عروسک داشتم. هنوزم عاشق عروسکم می تونم برم داخل یه مغازه اسباب بازی فروشی و ساعت ها با ذوق فق به اسباب بازی ها نگاه کنم

ما وضع مالیمون بدتر از این حرفا بود عزیزم. حتی گاهی غذایی برای خوردن نداشتیم

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

هیچ وقت! حتی اگه میلیاردر بشی فقر یه کاری با روانت می کنه که محاله فراموش بشه

آره والا حتی رونالدو هم به یاد دوران فقرش بارها گریه کرده

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
عزیزم الان شغلت چی هس بگو انگیزه بگیریم

توی وزارتخونه کار می کنم عزیزم. دکترای کامپیوتر گرفتم. 

می فهممت منم همیشه حسرت عروسک داشتم. هنوزم عاشق عروسکم می تونم برم داخل یه مغازه اسباب بازی فروشی و ...

میفهممت.. ولی در ظاهر برای ما طوری نبود ک چیزی حسرت داشته باشیم.همه چی برامون راضی کننده بود.تنها چیزی ک فقدانش همیشه تو وجودم بود کمبود محبت پدرو مادره.هیچوقت محبت نمیکردن بغل و بوسمون نمیکردن.پدرم عصبی بود همیشه ازش میترسیدم موقع خواب چوب یا شلنگ یا کمربند میزاشت بیدار میشدیم کتک میخوردیم.از دردی ک از کتک اون شلنگ میومد تا استخونمون ضعف میکردیم.تنها چیزی ک بچگی ازارم میده کتک زدن بابامه

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...