2777
2789
عنوان

کلا اعتماد به نفسم صفر شد🤕😔تو جمع نابود شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به پدرت بگو، تو‌خلوت باهاش صحبت کنه

گفتم 

اما به روش نمیاره میگ بچس

منم میفهمم بچس ولی بخدا یه جوری ضایعت میکنه قشنگ خجالت میکشی دیگ تو جمع بری

تـو همـانـی کـه بـه درد دل مـن درمـانـی🖇💜🫧

چ حرص درآره😐

یه بار دیگ هم تو جمع

بخدا من اصلا کار بهش نداشتم داشتم با دختر خالم صحبت میکردم بعد شوخی میکردیم همو میزدیم بعد باز تو جمع شلوع همه بودن گفت نکن نکن دستتو به صورتش نزن آرایشاش پاک میشه😑

بخدا از خجالت آب شدم

آرایش زیادیم نداشتم یه رژ و یه ریمل

چند سالتونه ؟ هم تو هم خواهرت ؟ 

درک میکنم واقعا حرفای افتضاحی بهت زده ولی مطمئن باش همش چرت و پرته و واقعیت نیست اون میخواسته حرصت بده ده رو هزار نشون داده 

من و خواهرم توی دوره نوجوانی بدترین خواهر ها بودیم توی فامیل یعنی همه با هم خواهرا خوب بودن فقط من و خواهرم با هم زیاد دعوا میکردیم و اصلا همدیگه رو تحمل نمی‌کردیم ولی تقریبا از بیست سالگی به بعد تا الان که سی رو رد کردیم جون می‌دیم برای همدیگه نفس مون به همدیگه وصله دلم میخواد دنیا نباشه فقط خواهرم باشه اونم همینطور درد میکشیم از غم همدیگه الان که دارم اینو مینویسم دلم براش تنگ شد گریه م گرفته 

اگه نوجوان هستید جفتتون یا حتی یکی تون میشه گفت تقصیر هورمون هاست فعلا با هم کنار بیاید تا اوضاع بهتر بشه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

کلاس چهارمه

از این به بعد، جلوی خواهرت مراقب باش. مثلا در مورد سلامتیت، برنامه هات...اصلا صحبت نکن.‌ و جلوی جمع هم باهاش بحث نکن. چون متاسفانه خواهرت یاد نگرفته به بزرگتر احترام بگذاره و حرف های خونه را جلوی بقیه مطرح نکنه...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
چند سالتونه ؟ هم تو هم خواهرت ؟ درک میکنم واقعا حرفای افتضاحی بهت زده ولی مطمئن باش همش چرت و پرته و ...

من 21 سالمه و اون 10 سالشه

من واقعا دوستش دارم اونم همینطور ولی نمیدونم چرا دوست داره تو جمع تخریبم کنه

از این به بعد، جلوی خواهرت مراقب باش. مثلا در مورد سلامتیت، برنامه هات...اصلا صحبت نکن.‌ و جلوی جمع ...

هییی باشه عزیزم

من 21 سالمه و اون 10 سالشهمن واقعا دوستش دارم اونم همینطور ولی نمیدونم چرا دوست داره تو جمع تخریبم ک ...

خب دیگه داره وارد سنی داره میشه که میخواد خودشو اثبات کنه گفتی بچه می‌ترسه تحلیل کودکانه خودش رو سوار حرفت کرده و این حرفا رو زده تحملش کن و بدون اینکه قضاوتش کنی باهاش همدلی کن بذار رشد کنه یاد بگیره که فوری گارد نگیره بهش بگو فلانی موقعی که من داشتم بچه رو میخوابوندم گفتم بچه می‌ترسه حس بدی گرفتی ؟ فکر کردی منظورم اینه که آدم ترسناکی هستی؟ خودمو میذارم جات میتونم درکت کنم که چقدر آدم می‌تونه حس بدی بگیره ولی من منظورم این نبود منظورم این بود که بچه های اون سنی از هر حرکت یک دفعه ای ممکنه بترسن 

بعد که گاردش برای حرف زدن باز شد حس خودت رو بدون اینکه نقطه ضعف نشون بدی بگو 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

خب دیگه داره وارد سنی داره میشه که میخواد خودشو اثبات کنه گفتی بچه می‌ترسه تحلیل کودکانه خودش رو سوا ...

مرسی ازت بابت وقتی که گذاشتی

چشم