2777
2789

سلام دوستان قندم بالاست و هیچی نمی‌خورم 

چند روزه بشددددددددددددددت هوس کیک خونگی با لایه گاناش دارم 😭😭😭😭😭😭

خیلی اذیتم ، بنظرتون میشه یه ذره بخورم یا خطرناکه ؟

فعلا دارو نداده دکتر بهم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم قند بارداری دارم رژیم.حالم از کدو و سبزیجات بهم میخورهچندهفته ایی؟قندت چند بود؟رژیم چطوریه؟وزنت ...

منم دیگ حالم از هرچی گوشت بهم میخوره 

فقط گوشت حبوبات و سبزیجات مجازه 😭😭😭

شما هیچی نمیخوری ؟

من ماه پیش صبحا عسل خوردم قندم رفت بالا 

من ۴ ماهگی قندم ۹۶ بود دکتر گفت اگر رژیم نگیری دیابتی میشی ماه های بالاتر 

دیگ کنترل کردم اومد ۹۱ و ۹۰ گاهی ۸۹ اینا 

یهو صبحانه عسل خوردم دوباره رفت روی ۹۷ اینا

هنوز شدید دارم رژیم میگیرم هیچی نمی‌خورم 

فقط دارم هلاک میشم برای کیک خونگی با گاناش 😭 خیلی بد هوس دارم

۲۲ هفته ام ... و خیلی دیگ مونده فعلا 

💙

منم قند بارداری دارم رژیم.حالم از کدو و سبزیجات بهم میخورهچندهفته ایی؟قندت چند بود؟رژیم چطوریه؟وزنت ...

اوضاع شما چطوره ؟ 

من خواهر شوهرم انسولینی بوده ، اما هر دو حالشون خوبه 

دخترشم ۸ سالشه الان 

منم دیگ حالم از هرچی گوشت بهم میخوره فقط گوشت حبوبات و سبزیجات مجازه 😭😭😭شما هیچی نمیخوری ؟من ماه ...

آخیلی عزیزم من چی بگم ۱۳ هفته هستم.چندساله قند و شکر رو حذف کردم.الانم نمیدونم قندم چرا کنترل نمیشه.من کلا ۵۳ کیلو هستم دکترم دلش نمیومد بهم رژیم بده 

نی نی شما چیه عزیزم؟

آخیلی عزیزم من چی بگم ۱۳ هفته هستم.چندساله قند و شکر رو حذف کردم.الانم نمیدونم قندم چرا کنترل نمیشه. ...

آهان شما کلا قند دارین 

خدا کمکتون کنه گلم 

برای بارداری هم نگران نباش ، یکی از آشناهامون اونم قند داره کلا مثل شما ....و۲ تا بچه هم آورده 

اصلا نگران نباش 

دختره عزیزم 

اوضاع شما چطوره ؟ من خواهر شوهرم انسولینی بوده ، اما هر دو حالشون خوبه دخترشم ۸ سالشه الان

رژیم دو هفته ایی گرفتم که برم آزمایش بدم.طول سرویکسم کوتاهه دکتر گفته تحرک نداشته باش.نمیدونم چیکار کنم.فکر کنم آخر کارم به انسولین بکشه.به من گفت فقط برنج مخلوط ۱۲ قاشق ظهر.برنج حتما آبکش.برنج رو که خیس میزاری دوقاشق سرکه سیب بریز توش بعد بزار بجوشه.بعد آبکش کن روی برنجم حتما کدو سبز بزار بپزه با برنجت مخلوط کن بخور

آهان شما کلا قند دارین خدا کمکتون کنه گلم برای بارداری هم نگران نباش ، یکی از آشناهامون اونم قند دار ...

قدمش خیر باشه عزیزم

نه قند ندارم چون ورزش میکردم برای سلامت بدنم قندمصنوعی رو حذف کرده بودم قبل بارداریم آزمایش داده بودم قندم پایین بود.بارداری قبلیم اصلا قندم پایینم بود

رژیم دو هفته ایی گرفتم که برم آزمایش بدم.طول سرویکسم کوتاهه دکتر گفته تحرک نداشته باش.نمیدونم چیکار ...

حتما اینکارو میکنم ، یکی دیگ هم بهم گفته بود 

مرسی عزیزم 

ببین فقط توکل بر خدا کن 

اصلا هم نگران نباش عزیز دلم 🌹

بیا برای هم دعا کنیم

قدمش خیر باشه عزیزمنه قند ندارم چون ورزش میکردم برای سلامت بدنم قندمصنوعی رو حذف کرده بودم قبل باردا ...

آهان .....حالا من اراده شما رو ندارم

منه بیچاره عاااااااااااااشق شیرینی ام 

هر روز می‌خوردم