2777
2789
عنوان

وقتی یکی بهم بدی میکنه

83 بازدید | 16 پست

تا به غلط کردن نیفته از به دنیا اومدن نفس کشیدن پشیمون نشه دست نمیکشم ازش چون حقشه نباید در حقم بدی میکرد میتونه هر کس باشه حتی مامانمم

اون کارشو که در حقم کرده هی براش به روش های مختلفی تکرار میکنم💅😂🤌🏻

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حتما مجردی و وقت ازاد زیاد داری و مشعله فکری نداری 

بچه دار بشی میگی بزار هر کی گوهخوری کنه به درک چون اینقدر مشعله بچه زیاده که بخای به چیزهای دیگه برسی از بچه غفلت کردی 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

مریضی البته اگه نباشی هم دنیا مجبورت میکنه باشی ولی خب تو از اول هستی باز خوبه

دلیلی نداره بدی کسیو ببخشی آخه مگه اینکه احمق باشی 

حتما مجردی و وقت ازاد زیاد داری و مشعله فکری نداری بچه دار بشی میگی بزار هر کی گوهخوری کنه به درک چو ...

من هر وقت خودمو تو اولویت میزارم واقعا بقیه برام مهم نیست اگه خودمو اولویت بزارم دوست داشته باشم پس بقیه هم میتونم دوسشون داشته باشم 

اینجوری خودتو بیشتر عذاب میدی چون مدام میخوای تلافی کنی.ازیه جایی به بعد نمیبخشی ولی سکوت میکنی.سکوت ...

ولی حالمو خوب میکنه هیچوقت حالمو بد نکرده