2777
2789
خوشبحالت دلم ميخواست منم اين ماه موعدم برسه و بي بي چك بزنم ك پري عجله كرد همين نيم ساعت بيش اومد اي ...

عزیزم ب امید خدا ماه بعد واست دعا کردم مهربون

و یسر لی امری (خدایا کارم را برایم آسان گردان)💕❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبحالت دلم ميخواست منم اين ماه موعدم برسه و بي بي چك بزنم ك پري عجله كرد همين نيم ساعت بيش اومد اي ...

عزیزم مادر بزرگم میگه اگه چند روز جلو بندازی روی بچس!

یعنی رحمت آمادس و ماه بعد بارداری گلم

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
عزیزم مادر بزرگم میگه اگه چند روز جلو بندازی روی بچس! یعنی رحمت آمادس و ماه بعد بارداری گلم

واااي خدا خيرت بده ك اين حرف قشنگ و ميزني ميدونم كم طاقتم صبور نيستم....اما دلم ميخواد زوده زود همه مامان بشن منم دركنارشون....وقتي ميدونم مشكلي ندارم و نشدم تعجب ميكنم و ناراخت ميشم اخه واسه اقدام قبلش رفتم چك اپ و اينا دكترم گفت همه چي خوبه اما حالا ك نشدم خيليي ناراحتم 

واااي خدا خيرت بده ك اين حرف قشنگ و ميزني ميدونم كم طاقتم صبور نيستم....اما دلم ميخواد زوده زود همه ...

صبور باش،منم قبل اقدام چکاپ رفتم و هیچ مشکلی ندارم خداروشکر

اما برای هر کس فرق داره،یکی ماه اول باردار میشه و یکی ۶ماه طول میکشه

منم ۳ماه اقدامم خدا هنوز بهم نداده

اما شما به احتمال ۹۹درصد این ماه مامان میشی

اگه شدی خبرم کن برای منم دعا کن

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
صبور باش،منم قبل اقدام چکاپ رفتم و هیچ مشکلی ندارم خداروشکر اما برای هر کس فرق داره،یکی ماه اول بار ...

واااااي خدا كنه توام زوده زوده زود مامان بشي...چشم ميگم بهت عزيزم❤️❤️❤️دعا كن برام❤️😘

واااااي خدا كنه توام زوده زوده زود مامان بشي...چشم ميگم بهت عزيزم❤️❤️❤️دعا كن برام❤️😘

فدای مهربونیات😚

نه خیلی کمتر بود کلا سه بار بود ولی خوب ماه اول ده روز تاخیر پری شدم دکترم گفت عقب جلو انداختن نشونه آمادگی رحمه

و یسر لی امری (خدایا کارم را برایم آسان گردان)💕❤
نه خیلی کمتر بود کلا سه بار بود ولی خوب ماه اول ده روز تاخیر پری شدم دکترم گفت عقب جلو انداختن نشونه ...

خدا كنه ك منم نشونه ي امادگي رحم باشه...ب نظرت همسرم و نفرستم ازمايش اسپرم و اينا؟من بعد از اقدامم ترشحات بود دار داشتم ببخشيد ك صريح گفتم....تو ني ني سايت گفتم يه عده گفتن شايد شوهرت عفونت داشته....حالا نظر تو چيه؟چيكار كنم بفرستم ازمايش يا اين ماهم همينطوري اقدام كنم؟