sargole مدیر عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 1565 عنوان بیبی چک الانم | مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 46 پست خانوم من همونیم ک ازمایش گذاشتم بیبی الانم ببینید نظر بدید و یسر لی امری (خدایا کارم را برایم آسان گردان)💕❤ 1397/02/05 | 16:15 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sargole مدیر استارتر عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 1565 مبارک باشه ایشالا همه منتظرا اینو ببینند الهییییی امیییین و یسر لی امری (خدایا کارم را برایم آسان گردان)💕❤
sargole مدیر استارتر عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 1565 خوشبحالت دلم ميخواست منم اين ماه موعدم برسه و بي بي چك بزنم ك پري عجله كرد همين نيم ساعت بيش اومد اي ... عزیزم ب امید خدا ماه بعد واست دعا کردم مهربون و یسر لی امری (خدایا کارم را برایم آسان گردان)💕❤
ganan1374 عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 4263 خوشبحالت دلم ميخواست منم اين ماه موعدم برسه و بي بي چك بزنم ك پري عجله كرد همين نيم ساعت بيش اومد اي ... عزیزم مادر بزرگم میگه اگه چند روز جلو بندازی روی بچس!یعنی رحمت آمادس و ماه بعد بارداری گلم ❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
mar_mar7467 عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 1464 عزیزم ب امید خدا ماه بعد واست دعا کردم مهربون قربونت بشم اصلا انقدر تو شكم دلم ميخواد ببينم خواب ديدم پري اومده....من ماه اول اقدامم شما چند وقت بود؟
sargole مدیر استارتر عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 1565 ماه دوم عزیزم ایشالا مث من باشی و یسر لی امری (خدایا کارم را برایم آسان گردان)💕❤
mar_mar7467 عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 1464 عزیزم مادر بزرگم میگه اگه چند روز جلو بندازی روی بچس! یعنی رحمت آمادس و ماه بعد بارداری گلم واااي خدا خيرت بده ك اين حرف قشنگ و ميزني ميدونم كم طاقتم صبور نيستم....اما دلم ميخواد زوده زود همه مامان بشن منم دركنارشون....وقتي ميدونم مشكلي ندارم و نشدم تعجب ميكنم و ناراخت ميشم اخه واسه اقدام قبلش رفتم چك اپ و اينا دكترم گفت همه چي خوبه اما حالا ك نشدم خيليي ناراحتم
mar_mar7467 عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 1464 ماه دوم عزیزم ایشالا مث من باشی واااااي خوشبحالت مداوم اقدام داشتي؟
ganan1374 عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 4263 واااي خدا خيرت بده ك اين حرف قشنگ و ميزني ميدونم كم طاقتم صبور نيستم....اما دلم ميخواد زوده زود همه ... صبور باش،منم قبل اقدام چکاپ رفتم و هیچ مشکلی ندارم خداروشکراما برای هر کس فرق داره،یکی ماه اول باردار میشه و یکی ۶ماه طول میکشهمنم ۳ماه اقدامم خدا هنوز بهم ندادهاما شما به احتمال ۹۹درصد این ماه مامان میشیاگه شدی خبرم کن برای منم دعا کن ❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
sargole مدیر استارتر عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 1565 واااااي مخوشبحالت مداوم اقدام داشتي؟ تقریبا یه روز درمیون و یسر لی امری (خدایا کارم را برایم آسان گردان)💕❤
mar_mar7467 عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 1464 صبور باش،منم قبل اقدام چکاپ رفتم و هیچ مشکلی ندارم خداروشکر اما برای هر کس فرق داره،یکی ماه اول بار ... واااااي خدا كنه توام زوده زوده زود مامان بشي...چشم ميگم بهت عزيزم❤️❤️❤️دعا كن برام❤️😘
ganan1374 عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 4263 واااااي خدا كنه توام زوده زوده زود مامان بشي...چشم ميگم بهت عزيزم❤️❤️❤️دعا كن برام❤️😘 فدای مهربونیات😚 ❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
sargole مدیر استارتر عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 1565 نه خیلی کمتر بود کلا سه بار بود ولی خوب ماه اول ده روز تاخیر پری شدم دکترم گفت عقب جلو انداختن نشونه آمادگی رحمه و یسر لی امری (خدایا کارم را برایم آسان گردان)💕❤
mar_mar7467 عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 1464 نه خیلی کمتر بود کلا سه بار بود ولی خوب ماه اول ده روز تاخیر پری شدم دکترم گفت عقب جلو انداختن نشونه ... خدا كنه ك منم نشونه ي امادگي رحم باشه...ب نظرت همسرم و نفرستم ازمايش اسپرم و اينا؟من بعد از اقدامم ترشحات بود دار داشتم ببخشيد ك صريح گفتم....تو ني ني سايت گفتم يه عده گفتن شايد شوهرت عفونت داشته....حالا نظر تو چيه؟چيكار كنم بفرستم ازمايش يا اين ماهم همينطوري اقدام كنم؟