2777
2789
عنوان

جاریم خودشو برام گرفته

215 بازدید | 12 پست

از وقتی حامله شده یکمم قدیم فکره بچش پسره حس میکنه ولیعهد اورده بعد من قبل اون حامله شدمم کلا کنارم از سقط مرگ اینا میگف رسما حسودیش نشون میداد حالا خودش حامله شده اینجور برام مهم نیس متوهم ولی ی کاری کرد میخام تلافی کنم بستری شده زنگ زدم حالشو بپرسم خیلی سرد جواب داد تاریخ زایمانشو پرسیدم نگف درحالی من زایمان کردنی نمیخواستم بیاد که از خودم پرسید گفتم اومد حالا من بپرسم بد میشه اتفاقا روز زایمانش حتما میرم چون اون اومد من کلی استرس کشیدم که قراره بچمو دعا جنبل کنه چون بد حرف میزد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اونقد خشک خالی جوابمو داد یا مثلا منو بچمو میبینه میگه واا چه لباس بزرگی گرفتی که چن سال بپوشه بیچاره بچه بعد هر هر میخنده یا سیسمونی میشمره قیمتش میگه اینقد خرج کرد خانوادم منم سیسمونی دادن راضیم حسادتی ندارم اینا رو گفتم بشناسین کلا خودشو میگیره و اهل تمسخره ی چیز بگین استوری کنم راجب گرفتن خودش

چقدر بعضیا عقده دارن واقعا چقدر حقیرید میخوایید از به فرشته هم انتقام بگیرید چقدر بدبختین 

خود خزانیم؛دم از شوق بهاران میزنیم🌚🤍!> آذربایجان قیزلاری؛گویلرین اولدوزلاری🩷✨🇦🇿 بعضی وقتام آرزو میکنی ای کاش در زمانی دیگر با ملتی دیگر با جسمی دیگر در مکانی دیگر می زیستی-

چقدر بعضیا عقده دارن واقعا چقدر حقیرید میخوایید از به فرشته هم انتقام بگیرید چقدر بدبختین

با کی هستی اقا؟ کی انتقام میگیره احمق بدبخت تویی قدرت ادراک نداری بدبخت اونه از وقتی حامله شدم حسادت کرد الان هم خودشو میگیره

چرا حرصم میدی کی از کی انتقام میگیره میخام حس که بهم داد تجربه‌کنه منم دوس داشتم روز زایمانم تنها باشم جاریم اینا نیاد اومد پس منم میرم نمیخواست نمیومد

خدایی بیکاری میخای بری بیمارستان 

من جات بودم بعد چند روز از زایمانش زنگ میزدم خشک ی تبریک میگفتم و وسلام 

کاربری دومه 😐😐🤐مامان کیان جون و کمند جون چون😍😍 نمیشد اسم کاربری موعوض کنم گفتم فرق نذارم بین بچه هام 🤣🤣

خدایی بیکاری میخای بری بیمارستان من جات بودم بعد چند روز از زایمانش زنگ میزدم خشک ی تبریک میگفتم و و ...

اخه اون اومد و من نمیخواستم بیاد حالا اونم نمیخواد من برم برای همین میرم خبر نداری بعد زایمانم چقد اذیتم کرد که انتقام نمیگرم چون متوهم نیستم تو شخصیتم نیس