2777
2789
عنوان

کرونا با اومدنش گند زد به همه چی🙂

361 بازدید | 27 پست

دوران شیرین راهنماییم رو ازم گرفت

یاد میاد اونموقع ها مدرسه رفتن خیلی بهم خوش میگذشت تازه داشتم از مدرسه رفتن خوشم میومد که کرونا با اومدنش‌ همه چیز رو خراب کرد.

تو اون مقطع ۳ ۴ تا دوست خوب داشتم که واقعا کنارشون بهم خوش میگذشت درسا‌ هم برام آسون بود و با علاقه میخوندم و سرگروه ۲ تا درس بودم.

خیلی دلم برا اونموقع ها تنگ شده بعد از اینکه رفتم دبیرستان هیچ کدوم از این چیزا رو تجربه نکردم و هیچ خاطره ی خوشی از دبیرستان ندارم.

الان که ترم یک دانشگام‌ یاد اونموقع ها افتادم و افسوس چیزایی که از دست دادم رو میخورم و شدیدا دلتنگم🥲💔

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من از سال ۹۸ متنفرم

بابام زبونم لال مرگ رو به چشماش دید خیلی حالش بد بود شیش ماه تو خونه افتاده بود منک آنقدر گریه میکردم تو همون شیش ماه ده کیلو کم کردم چون از خواب و خوراک افتاده بودم

پا به پای همدیگه آب شدیم واقعا

شُدی مورفین تمام دردای زندگیم🤍🕊️

هم سن منی خوبه دانشکاه رفتب من پشت کنکور م هر شب ی ساعت گریع 

راهنماییب هفتم بودم کرونا امد

لطفاً درخواست دوستی ندهید .. برای رویاهای خودم میجنگم.....پشت کنکوری ۱۴۰۵ ...رویایی روپوش سفید پزشکی

نمیدونم از چیه ولی من هم بعد از کرونا زندگیم پوچ شده ...دلخوشی هام رفتن دوستام ..دیگه از زندگی لذت نمیبرم حتی از خرید کردن چیزایی که قبل کرونا واسم دلخوشی محض بود الان دیگه نیست به این حالم عادت کردم و خیلی بده هیچ حسی ندارم

من کرونا باعث شد اظطراب اجتماعب بگیرم الان تحت هیچ سرایطی وارد جمع نمیشم 

لطفاً درخواست دوستی ندهید .. برای رویاهای خودم میجنگم.....پشت کنکوری ۱۴۰۵ ...رویایی روپوش سفید پزشکی

منم اون موقع که کرونا اومد هفتم بودم🙃

خوب هم  سنیم دیگه چه رشته ای میخونی ؟

دانشگاه بهتر از مدرسه نیست ؟