ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
من ندیدم تاپیکو ولی کسایی که این حرفا رو میزنن و همچین اعتقادی دارن قطعا دچار فقر شدید فرهنگی و سواد و همه چی هستن! ورژن جدید خانباجیا فوضول کوچه نشین از نوع کم فهم و شعورش
لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..
من امضام بابت این زدم که اگر کسی احتیاج ب راهنمایی یا همدردی داشت در حد توان و تجربه ام کمکش کنم
ولی خب چندبار ب بدترین روش ممکن تحقیر کردن
فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
متأسفانه این ورژن جدیدا اغلب خیلی هم حق به جانب و پررو هستن. درست شدن که هیچ، بنظرم اوضاع خیلی بدترم قراره بشه! ارزشهای نسل جدید فاجعه شده، زمان ما درس خوندن و اخلاقیات و.. ارزش بود الان فقط میخوان ۱۵-۱۶ سالگی ازدواج کنن و زرنگ بازی در ارن و اینو اونو مسخره و اسکل کنندو هر کی هر چی گفت بخورن و.... کلا خلاصه بخوایم بگیم تعداد پاچه پاره ها شدیداً رو به افزایشه
لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..