2777
2789
عنوان

متاهلا با همسرتون حرفا و بحثای فلسفی میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 23 پست
مرد زن فیلسوف نمیخواد اونیم که میخنده خل نیست

خندیدن آره ولی پرت و پلا گفتن اصلا درست نیست

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرد زن فیلسوف نمیخواد اونیم که میخنده خل نیست

فیلم شهرزادو دیدی؟

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

من اصلا حوصله صحبت ندارم ...اینم حرف میزنه الکی سرمو تموم میدم یعنی دارم گوش میدم ... بعضی وقتا واقع ...

بنده خدا...😅

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

دقیقا من وقتی عصبانی یا ناراحت میشم خیلی سعی میکنم بفهمم احساسم رو اون لحظه و درست بیان کنم به طرف م ...

ولی من اونقدر واضح توضیحش میدم تا بفهمه طرفم   کلمه هام خیلی قلمبه سلمبه میشه گاهی  انگار ک یه کتاب سخنگو هستم 

مامانم همیشه میگف کتاب بنویس   من گوش نمیدم  ولی میدونم ک میتونم بنویسم    کتاب راجب عواطف و احساسات و منطق آدما     کتاب روانشناسی    تک تک جزئیات رفتار آدما و خودم رو میتونم بشکافم و درونش رو ببینم 

اصلا از فلسفه خوشم نمیومده هیچوقت و پسری هم که این فاز رو داشته باشه خوشم نمیومده

ولی در مورد سوالت .... خب بالاخره وقتی دو آدم بالای ۳۰ سال با هم آشنا میشن و ازدواج میکنن طبیعی هست حرفهاشون در مورد خیلی مسائل روز باشه .... بچه که نیستیم نتونیم با هم حرف جدی بزنیم

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊