2777
2789
عنوان

بچه ها کی بی بی چک بزنم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1520 بازدید | 30 پست

باشه بچه ها . 

من هیجدهم موعد پریودیمه بزارم اون موقع 

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همسرم کاااااااش میتونستم فدات بشم، همسرم ضربان قلبمه نباشه هلاکم...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

استرس خودش باعث ناباروری میشه بیخیال شو منم ۱۰ ماه منتظر هستم بسپار بخدا 

من سه ماهه ازدواج کردم 

ولی دکترم ترسوندم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واااااااااي مثبت شد؟؟؟؟😍😍😍😍😍

نه عزیزم بیخیال بچه شدم برای همیشه🙂

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
دکترتوعوض کن خوب چ دکتربی فکری

بهم گفت تنبلی شدید تخمدان داری هر چه زودتر باید برا بارداری اقدام کنی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرااااااااااااااا؟؟؟😞😞😞

مهرش از دلم رفت🙂

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
سر كارم گذاشتي؟؟؟؟با عروس خواهرشوهرت اين تصميمو گرفتي؟؟؟😬😬😬

نه عزیزم بخدا یه ماجراهایی پیش اومد از دیروز ..دیگه نمیخوام ..ایشالا خدا نصیب همتون کنه نی نی های خوشگل ..ولی من دیگه نمیخوام

نه عزیزم بخدا یه ماجراهایی پیش اومد از دیروز ..دیگه نمیخوام ..ایشالا خدا نصیب همتون کنه نی نی های خو ...

اينجوري نگو خيلي ناراحت ميشم...تو ك خيلي قوي بودي و با پشتكار چي باعث شد از اين نعمت خوشگل خدا دل بكني و مهرررررررش از دلت بره؟؟؟

اينجوري نگو خيلي ناراحت ميشم...تو ك خيلي قوي بودي و با پشتكار چي باعث شد از اين نعمت خوشگل خدا دل بك ...

نمیتونم بگم قربونت بشم ..خیلی سنگین بوده برام که قیدش رو زدم