2777
2789

باورم نمیشه اشکام بند نمیاد رفته بودم سرکار بعد برگشتنی سر اینکه وسواس داره گفت برو خودتو بشور باید کل لباساتو عوض کنی اخه یبار رفته بودم بحث کرد چاقو رو به سمتم پرت کرد و اگه دستمو جلو نمیاوردم می‌خورد تو گلوم ولی صبر و تحمل تا کجا؟ چرا هرچی تلاش می‌کنم قصد کشتنمو داره سرکار میرم پول زیاد ازشون نمیگیرم با پسر نمیگردم من واقعا باید چیکار کنم اون میخواست منو بکشه دیگه حتی پیششون امنیت ندارم.

راستش یه دختر از تبار سرما🌨🌬 و خیلی تو زندگی سردرگم بودم حالا هدف دارم اما بازم پیچیدگی‌های خودشو داره. امسال دانشجو میشم بعد از کلی تجربه‌های بد🖤 و اینکه قصدم و نیتم مهاجرت تا ببنیم به کجا میرویم‌🌎.

پس تو اول بکشش

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یبار روسری رو بردار وقتی خوابه تا مرز خفگی ببرش

دیگه ازین کارا نمیکنه

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

اووی .چند سالتههه؟؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

پس تو اول بکشش

مادرمه🥲 کلا یه دونه بچم‌ هر خدمتی بگی کردم اینطوری جوابمو داد 

راستش یه دختر از تبار سرما🌨🌬 و خیلی تو زندگی سردرگم بودم حالا هدف دارم اما بازم پیچیدگی‌های خودشو داره. امسال دانشجو میشم بعد از کلی تجربه‌های بد🖤 و اینکه قصدم و نیتم مهاجرت تا ببنیم به کجا میرویم‌🌎.

گفت برو حمام نرفتی.؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
شکایت کن

کجا برم؟ هر جفتشون مریضن‌ خیلی دیوونن‌

بعضی کاربرا چشونه ؟؟

این چه توصیه های میکنید ؟ نمیگید یه وقت واقعا میره مامانش میکشه تازه قاتل هم میشه 

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .
اووی .چند سالتههه؟؟

20 سالمه تاحالا از پا خطا نکردم بخدا🥲💔