2777
2789
عنوان

بلوغ پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 73 پست
اره دو روز دیگه ازت متنفر شد نگی چرا

خداروشکر روز به روز رابطمون بهتر و صمیمی تر میشه اتفاقل پسرم تیرماهی و درونگراس ولی انقدر روی روحیاتش کار کردم عاشق رقص و پیاده روی و صحبت کردن شده قبلا میرفت تو اتاقش و فقط گیم میزد

میخوام بگم یه مادر با محبت همراه با هوشیاری میتونه بهترین رابطه رو با بچش برقرار کنه

بین شما و مادرتون چون زیاد صمیمیت نبوده اگه یهو میومد در مورد مسایل جنسی حرف میزد قطعا ایجاد تنفر میکرد حق داری 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله ههفت سال و چهار ماه سنش بود استخون دستش هفت سال نوشتن می دونید منظور از این عکس چی می تونه باشه؟ ...

خوبه دیگه اگه سن استخوان بیشتر بود میشد بلوغ زودرس

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...
دکترش فعلا امپولو صلاح نمیدونه

چون بچه به بلوغ نرسیده و اعلائم بلوغ رو نداره 

گفتم که موی زائد و بوی عرق به خاطر فعالیت غدد فوق کلیه اس(آدرنارک)

اصلا نگرانش نباش 

ببر دکتر یه ازمایش بنویسه 

هورمون هاشو چک کن 

نهایت براش قرص ال آرژنین و زینک مینویسن

ویتامین Dرو هم چک کن

بله ههفت سال و چهار ماه سنش بود استخون دستش هفت سال نوشتن می دونید منظور از این عکس چی می تونه باشه؟ ...

بله یعنی ببینن رشد استخوان دست مطابق با سن تقویمی کودک هست یا نه؟

عزیزم ببین بجز موی زاید کدوم یک از این علایم رو پسر شما داره؟

تغییر خلق و خو

تیز شدن بوی عرق

رشد اندام جنسی

جوش ریز روی صورت

پرخاشگری

تعرق زیاد

داری تو حریم خصوصی بچت دخالت میکنی میگی دلسوزی؟من با اینکه دختر بودم ولی مادرم هیچچچچ وقت تو مسایل ج ...

چی میگی 

پسر ده ساله مگه وارد مسایل جنسی شده هنوز  . در ضمن  هر جور صلاح بدونم رفتار میکنم 

دکترش فعلا امپولو صلاح نمیدونه

دکترشو عوض کن  حکم‌صادر شده ؟ وقتی از این دکتر نتیجه نمیگیری ادامه میدی

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

یعنی یه مادر نباید ببینه وضعیت بچش چطورهحالت خوبه اصلا بچه داری

دفعه آخرت باشه بااین لحن بامن صحبت میکنی توی همه تاپیکا دیدم چجوری پرخاش میکنی به بقیه. 

من با استارتر صحبت کردم خودشم محترمانه جواب داد به تو ربطی نداره. ریپلای نبینم ازت 

دفعه آخرت باشه بااین لحن بامن صحبت میکنی توی همه تاپیکا دیدم چجوری پرخاش میکنی به بقیه. من با استارت ...

به تو ربطی نداره من با بقیه چطوری صحبت میکنم  کسی گله داشته باشه خودش زبون داره

در ضمن تربیت خوبت رو بزار برای بچه ی خودت  دیدی استاتر با من هم عقیده بود 

حرصت گرفته 

اومدی به اسی  میگی وای چرا جای خصوصی پسرتو دیدی  .

پس  مادر نبینه  غریبه ببینه 

مسخره ی مضخرف