خانوما پسرم ده سالشه نسبت به همسالاش قدش کوتاهه دو ساله می برم متخصص غدد ولی تو قدش تاثیری نداشته امروز متوجه شدم قسمت تناسلش مو های کرک داره ولی نسبتا بلند شدن خیلی نگرانم که نکنه زود به بلوغ برسه کلا موهاش مشکیه به چشم می زنه ولی نگران قدشم زود به بلوغ برسه نتونه رشد کنه خودمم قدم بلند نیس .پزشکش هم فقط قرصای ویتامین اینا میده دوساله هم مدام می خوره تاثیر نداشته.اگه در این موارد اطلاعات یا تجربه دارین لطفا بهم بگین🙏
دیگه وقتی کوتاه و متوسطین بچه هم در همون حدود رشد میکنه
در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍
اره کمه قدش متاسفانه فکر نکنم درست بشه فوقش تا 150 قد بکشه در بهترین حالت ژنتیک حرف اول میزنه الان من خودم 170 شوهرم 190 بچه شیش سالم با اینکه هیچی ام نمیخوره و بدغذاست 125 قدشه
پسرمن ده سال و ۴ماهشه قدش۱۵۰سانت وزنش بالاست یکم ۴۹کیلوئه،زیر بغلش کمی مو دراورده و ناحیه تناسلیشم کمی دراورده سال قبل بردم دکتر از مچ دستش عکس گرفت و ازمایش داد گفت مشکلی نیست وارد بلوع نشده بعضی بچه ها کلا مو زود درمیاره
من ۱۶۰و همسرم ۱۸۳ البته خانوادم همه از من بلندترن من کوتاهترینشونم خانواده همسرمم شوهرم از همه کوتاهتره فقط نگ ان موهای زاید و بوی عرقشم نوبت دکترش خیلی سخت گرفته میشه