2777
2789
عنوان

خوابم نمیاد باید ساعت شش بیدار شم

91 بازدید | 16 پست

فردا باید ۶ بیدار شم آماده شم برم دانشگاه 😭

ذهنم درگیر چیزای بیخوده 🥲💔

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

منم همینطور

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارم دیوونه میشم کاش میشد مغزمو در بیارم بندازم بیرون موقتا😭

منم همینطور ۲

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

دارم دیوونه میشم کاش میشد مغزمو در بیارم بندازم بیرون موقتا😭

صلوات بفرست

گوشی ام بزار کنار خیلی زود خوابت میبره

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

میشه برام دعا کنی نمیدونم چرا حس کردم باید بهت بگم

چرا که نه عزیز دلم

امیداروم قابل باشمبا اینکه اصلا مدهبی و با حجاب نیستم..

ولی خوب اعتقاد به خیلی چیزا دارم..

ان شاءالله هر جی صلاحته خدا برات رقم بزنه و دلت شاد باشه همیشه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

چرا که نه عزیز دلمامیداروم قابل باشمبا اینکه اصلا مدهبی و با حجاب نیستم..ولی خوب اعتقاد به خیلی چیزا ...

مممنونم ازت واقعا خیلی کلافه ام 

میخواستم تایپک برنم ولی دست دلم ب کار نمی‌رفت 

نمیدونم چیشد  از شما خواستم دعام کنید  💕🙏

مممنونم ازت واقعا خیلی کلافه ام میخواستم تایپک برنم ولی دست دلم ب کار نمی‌رفت نمیدونم چیشد از شما خ ...

ان شاءالله که به خیر و خوشی ختم بشه