2777
2789

متنفرم با تمام وجودم از این دنیا متنفرم

از زندگی متنفرم

چند ساعته دارم گریه میکنم

کوچیکترین خوشی ای ندارم 

هیچ انگیزه ای ندارم برای زندگی

از عصر دارم گریه میکنم خانوادم به جای اینکه آرومم کنن ولی فحش و نفرین دادن

کاش بمیرم 

چقدر حسرت دیگران و بخورم.  چقدر دعا کنم ارزو کنم برعکس شه

متنفرم از این زندگی به زور ادامه میدم

خدا وجود نداره چرا

به چی اعتقاد داشته باشم هیچوقت خدارو حس نکردم تو زندگی هیچ کمکی ازش ندیدم به چی اعتقاد داشته باشم

اگه هم باشه چقدر خسیسه و بی رحمه

دستام میلرزه از گریه😭😭

به کوچیکترین آرزوم نرسیدم

به کوچیکترین خواسته ام نرسیدم دیگه میدونم نمیرسم

میدونم تا آخرش حسرت و بدبختیه

کاش بمیرم 

بزرگترین آرزوم اینه فردا این موقع تو این دنیای کثیف نباشم

ببین گلم این دنیا همینه فک نکن زندگی بقیه جشنواره اس 

کم و زیاد داره سوخت وسوز ندارزندگی من از بیرون ایده آله ولی از درون خدا میدونه از فرط درد نمیتونم شبا بخابم

نه یه شب نه دو شب الان یکسال و نیم شد هر شب درد دارم تا خود صبح بیدارم.انقد که دیگه شوهرم براش مهم نیس دارم از درد میمیرم 

بچه هام افسرده شدن 

منم آرزوی مرگ دارم 

ولی خدا هست

وصل به یه مو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قشنگم پیشنهاد میدم از فردا شکرگذاری رو شروع کنی اصلا چرا از فردا ازهمین الان 

بیا وبه داشته هات فکر کن وبابتش خدارو شکر کن معجزه میکنه بهت قول میدم

از پس درد رشد میاد هرچقدرم سخت باشه موندنی نیست چ لحظه های سخت چ لحظه های خوب وشادی

سلامتی داری؟ اگه آره شکر کن

هرکس به طریقی تو این دنیا داره سختی میکشه

۵ دقیقه ی پیش کلی گریه کردم از درون دارم میسوزم یکی دز عزیزام رو تخت بیمارستانه خدا نصیب هیچ ادمی نکنه گذرش به بیمارستان بیوفته الهی همه سلامت باشن

اول اینو بگم که مرگ نعمته 

به خواست خودت پا توی این دنیا نزاشتی و به خواست خودتم از دنیا نمیری 

فقط تو نیستی که الان غم و غصه داری اکثریت همینن 

جنم داشته باش زندگی کن 

اینم بگم زمان همه چیو حل میکنه 

اگه شکر گزاری رو شروع کنی میبینی چقد انرژی مثبت میاد توی زندگیت 

همه ی این چیزایی کع گفتی بده درست ، ولی از این بدترشم هست 

قشنگم پیشنهاد میدم از فردا شکرگذاری رو شروع کنی اصلا چرا از فردا ازهمین الان بیا وبه داشته هات فکر ک ...

سلام عزیزم دقیقا خواستم بهشون بگم منم  ...

و ان شاءالله عزیزتون به زودی زود شفای کامل پیدا کنن الهی امین 

ما خیلی از نعمت هارو نمیبینیم. دقیقا من قبلا اینجوری بودم خودم. نعمت های بیشماری مثل سلامتی و راه رفتن و دیدن وخیلی چیزای دیگه. واقعا با شکر و الحمدالله گفتن واقعی نعمت ها وخوشی ها بیشتر میشن. 

استارتر عزیزم شروع کن شماهم .ان شاءالله به همین زودی دلتون شاد شاد  بشه 

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

منم همینطوربرام فقط دعا کنید صبح زنده نباشمایشالا هر چی از خدا میخواید بهتون بده

پست بالارو بخون عزیزم 

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

ممنون مهربون❤️🌸

سلامت باشی عزیزم