2777
2789
عنوان

پدر مادرتون چقدر دوستون داشتن و

143 بازدید | 20 پست

چقدر براتون ارزش و احترام قایل بودن؟بچهاذمن الان ۲۴ سالمه با اینکه خودم مادر بچه هم هستم ولی هنوز قلبم از بی محبت های خانواده ام درد می‌کنه من هیچ وقت یادم نمیاد بابام بغلم کرده باشه یا حتی یه توجه کوچولو یا اینکه هرگز یادم نمیاد مامانم برام ارزش قایل باشه همیشه بقیه رو می‌کوبند تو سرم یا جلو بقیه کوچکم میکرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم سعی کرد کم نزاره

ولی الان 15 سالمه بابام میگه عصبی هستی(گذشته بدی داشتم و دارم) و دیگه هیچ جا باهام نمیاد دریغ از ذره ای محبت

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

منم محبت از این جهت که ببوسنم و بغلم کنن و این چیزا نداشتم 

بابام که هیچوقت خونه نبود ،مامانمم خودش بچه بود وقتی من به دنیا اومدم

ولی همیشه ارج و احترامم تو خونه داشتم و راحت بگم یه وزنه قوی هستم تو خونه که نظرم تو همه چی مهمه

طوری رفتار میکردند بخدا فقط میگفتم از اون شهر دور بشم  بلاخره موفق هم شدن  بعد اینکه خاله ام برعکس مامانم بود خیلی به بچه‌اش جلو بقیه ارزش میداد طوری که کسی به بچه اش تو نمی‌گفت  مامان من همیشه بقیه براش مهم بودن حرف بقیه و کلا نظر بقیه طوری که اگه یکی می‌گفت دخترت بکش بی شک انجام میداد

همچنین

بمیرمم فوقش مادرم گریه کنه

برای غریبه ها هم گریه مکنه

پدرمم ک انگارندارم

بچگی بهتر بود

بزرگ شدیم انگار شوهرمون مارو زاییده ولمون کرد براشم مهم نیست زیر دستش بمیریم میگه حتما یکاری کردی کشتت

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

عزیزم منم همینجور 

وقتی میگم هییییچ وقت نه پدرم نه مادرم حتی دستمو نگرفتن. بغل و اینا که بماند..‌ دوستام تعجب میکنن. 

ففط فوش و نفرین و تحقیر ... 

خداروشکر هیچ وقت بختم باز نشد .  و گرنه منم یه نسل پر از حسرت و تلخ میوردم. 

خداروشکر مقطوع النسلم.  خودم تا ۷ نسلمو پس دادم توی این دنیایی بی مروت.‌

دوست عزیزم تو بهترین و با محبترین مادر باش برای بچت..‌ از خودمون گذشت و این خلا تا قیامت همراهمونه

این مقایسه کردن و بقیه رو تو سر ادم کوبیدن اعتماد بنفسمونو له کرد و باعث کلی خلا تو زندگیمون شد ولی ...

درسته نمیگیرم ولی بخدا باعث شدن اعتماد به نفسم نابود بشه طوری که زندگیم نابود کنم اونا حتی یه اسمی از بچگی اسم پسرانه روم گذاشته بودن بخدا یادمه وقتی کسی صدام میزد با اون اسم قلبم درد میومد با اینکه سنی نداشتم حتی یادمه تو ۴ سالگی وقتی با این اسم منو کسی صدا میزد تو خودم میشکستم