2777
2789
عنوان

مقنعه رنگی خوبه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 44 پست

اسی اگر برای بیرون حساسی مقنعه رو ببر اونجا عوض کنم یه سال معلم دخترم این کار رو میکرد بیرون فقط مشکی می‌پوشید داخل مدرسه رنگ های شاد هر روز یه رنگ 

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

وای نه دبیرستان رنگی روشن نپوشید ما چند تا دبیر داشتیم مانتو و مقنعه رنگ روشن میپوشیدنهمیشه مسخره می ...

من اولین سالمه کت شلوار مشکی میپوشم همیشه

مقنعه ام تا الان مشکی 

تو مدرسه ما معلمای پیر مقنعه مشکی میپوشن

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسی اگر برای بیرون حساسی مقنعه رو ببر اونجا عوض کنم یه سال معلم دخترم این کار رو میکرد بیرون فقط مشک ...

اوه چه حوصله ای😍 اون به خاطر روحیه بچه ها این کار رو میکرد.

رنگی عالیه بچه ها رنگای شادو دوست دارن،ما دوازدهمیم دبیرامون هروقت رنگی میپوشن حسمون بهتره نسبت به د ...

چه جالب چقدر تفاوت 

مدرسه ما

دبیرایی که رنگی میپوشیدن رو جدی نمیگرفتن 

و مسخره میکردن تیپشون رو 

اوه چه حوصله ای😍 اون به خاطر روحیه بچه ها این کار رو میکرد.

دخترم دوم بود انقدر ذوق میکرد توی کلاس گلدون طبیعی گذاشته بود عود روشن میکرد خیلی خانم با سلیقه ای بود 

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

چه جالب چقدر تفاوت مدرسه مادبیرایی که رنگی میپوشیدن رو جدی نمیگرفتن و مسخره میکردن تیپشون رو

ولی خیلی به خوشگلی ربط داره ها یکی خوشگل باشه هر رنگی بهش میاد. ما خودمون یه معلم داشتیم یاسی میپوشید اصلا بهش نمیومد بچه ها مسخرش میکردن

من اولین سالمه کت شلوار مشکی میپوشم همیشهمقنعه ام تا الان مشکی تو مدرسه ما معلمای پیر مقنعه مشکی میپ ...

چقدر عالی نمونه یک معلم مدرن

کت و شلوار عالیه

ولی مقنعه مشکی خیلی خوبه

معلمای پیر هم همیشه مقنعه رو خیلی شلخته میپوشن 

برا همین انگار جالب نیست

دخترم دوم بود انقدر ذوق میکرد توی کلاس گلدون طبیعی گذاشته بود عود روشن میکرد خیلی خانم با سلیقه ای ب ...

آخی😍

ولی خیلی به خوشگلی ربط داره ها یکی خوشگل باشه هر رنگی بهش میاد. ما خودمون یه معلم داشتیم یاسی میپوشی ...

نه اتفاقا دبیر هم خوشگل و سفید بود 

ولی خوب میگم که 

خیلی تفاوته توی بچه ها و دیدگاهشون

نه اتفاقا دبیر هم خوشگل و سفید بود ولی خوب میگم که خیلی تفاوته توی بچه ها و دیدگاهشون

بچه ها هم که همیشه منتظر کیس واسه مسخره کردنن😂😂

چقدرعالییییی،دعاکن منم فرهنگیان قبول بشم🥺🥺🥺،حقوقش چطوره خوبه؟

انشالله قبول میشی

ببین با توجه به شرایطی که من دارم خوبه واسم هم درس میخونم هم حقوق میگیرم

ولی مثلا بعضیا ادعا میکنن باباشون ماهی۴۰تومن بهشون پول میده و پیف پیف میکنن و..

هرچیه من الان با همون مقدار کم یه دختر مستقلم و وابسته به هیچ کس نیستم خداروشکر 🤲🏻