2777
2789
عنوان

یعنی بدبخت نسل بیچاره ی ما

113 بازدید | 7 پست

۳۷ سال پیش بابام با مدرک دیپلم،  بدون اینکه زبان دیگه ای بلد باشه بدون اینکه هنر و مهارت خاصی داشته باشه معلم استخدام رسمی امورش پرورش شد 

اونوقت الان من که رتبه ی ۸۰۰ کنکور بودم ، امیرکبیر درس خوندم به زبان انگلیسی و اسپانیایی مسلطم و معلم زبان اموزشگاه زبانم ، از اون طرف مدرک مربیگری نقاشی فنی حرفه ای هم دارم و اموزشگاه نقاشی هم نقاشی درس میدم ، باید سه سال پشت سر هم برم مصاحبه ی  فرهنگیان و هر سه سال ردم کنن .

غیر از فرهنگیان چرا مشاغل دیگه رو امتحان نمیکنین مخصوصا شغل مربوط به رشتتون

یا مثلا از دو زبانی که بلدین استفاده کنید برای مترجمی به شرکت ها درخواست بدین مخصوصا زبان های خاصی مثل اسپانیایی که فراگیر نیست تو جامعه تو بعضی شرکت ها حسابی خواهان داره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

غیر از فرهنگیان چرا مشاغل دیگه رو امتحان نمیکنین مخصوصا شغل مربوط به رشتتونیا مثلا از دو زبانی که بل ...

چون تو یه شهر کوچولو زندگی میکنم و شرایطش رو ندارم که تهران یا  مراکز استان ها و شهرای بزرگ زندگی کنم به خاطر مسائل خانوادگی .

البته همه ی اینا رو خصوصی و انلاین  درس میدم ولی خب درامدم اندازه ی یه کارمند استخدام رسمی اموزش پرورش نیست و خیلی کمتره

مهندس چی هستید ؟رزومه امیر کبیر برا مهاجرت خیلی خوبه

اره مهندسی نساجی 

قبل از ازدواج همین فکر رو داشتم و میخواستم مهاجرت کنم .

اما الان نه دلم میخواد همسرمو کنار بذارم و نه دلم میخواد از اهدافم عقب بمونم .

اگه معلم رسمی بودم خوب بود ، نیمه وقت میرفتم مدرسه و بقیه ی تایمم مثل الان کلاسای خصوصیمو حفظ میکردم و راحت تر میتونستم پولامو جمع کنم اموزشگاه بزنم

چون تو یه شهر کوچولو زندگی میکنم و شرایطش رو ندارم که تهران یا مراکز استان ها و شهرای بزرگ زندگی کن ...

ای بابا:(

یه تحقیقی درباره فریلنسری هم بکنید به نظرم یعنی به صورت انلاین و دورکاری با شرکت های بزرگ در ارتباط باشین و کارای ترجمه رو براشون انجام بدین

انشالله موفق باشید عزیزم انشالله امسال هم ازمون استخدامی اموزش و پرورش رو شرکت کنید امید به خدا ایشالله تلاشتون نتیجه میده

ای بابا:(یه تحقیقی درباره فریلنسری هم بکنید به نظرم یعنی به صورت انلاین و دورکاری با شرکت های بزرگ د ...

قربونت برم مرسی عزیزم 😘❤❤

دورکاری دوس دارم اگه پیدا کنم با درامد خوب خیلی دوس دارم . البته چون ادم برونگرا و اجتماعی هستم حتما باید یه تایمی رو اموزشگاهی جایی تدریس کنم و تو جمع باشم .