2777
2789

خلاصه یکم طلا ما خواهر شوهرم بود که متاعله و یکم طلا برادر شوهرم گرفت برا پس انداز 

چند روز پیش خواهر شوهر متاهلم تصادف می‌کنه ماشینتون خیلی خسارت خورده بود مادرشوهرم رفت خونه دختره بمونه چند روز که امروز صبح گفتن طلاها دزدیده شده و خواهر شوهر مجردم خونه بود که به گفته خودش گفته رفتم شب خونه عموم خابیدم خواهرشوهرم اینو میدونین که همه کار ازش بر میاد ولی این یکی خیلی بد بود انگار شوهرم به چندتا طلا فروشی زنگ زد متوجه شد که خود خواهره به هفته پیش طلاها و برده فروخته و فیلمش تو دوربینا هست ماسکم زده بود و باز از هیکلش فهمیدیم خودشه برای اینکه ابروشون نره چیزی بهش نگفتن ولی بردار کوچیکش زندانیش کرده تو تویله گفته باید بمیره اونجا 

خب پولشو چیکار کرده 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB