2777
2789
عنوان

زندگی چی بهت یاد داد

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 21 پست
یه مرد تو چشات نگاه کنه بگه عاشقتمبعد یه مدت بگه نبودم زندگی بهم یاد داد به هیچکس اعتماد نکنم

چطور بفهمیم راست میگه یا دروغ؟ 

اگه قرار باشه هیچ کس راست نگه و هوس باشه پس تا آخر عمر همه باید تنها بمونن 

اینک زندگی رو زهرمار نکنم برای خودم حرص نخورم 

اینقد عذاب دادم خودمو بخاطر اینک کجاست کی میاد چی میخورن چی میگن فلانی چی گفت اون یکی چی گفت الان فقط میخندم و به خودم اهمیت میدم زیادی از خودم دور شده بودم و تموم هم و غم و نگرانیم همسرم بود الان شل کن سفت کن دارم هم محبت هم بوقتش اعتراض

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین منم به این رسیدم

البته خیلی چیزای دیگه هم یاد داده که عالیه 

اما باز طبق قانون اول رفتار میکنم 😅

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

چطور بفهمیم راست میگه یا دروغ؟ اگه قرار باشه هیچ کس راست نگه و هوس باشه پس تا آخر عمر همه باید تنها ...

کسی که با تموم وجودم می‌پرستیدم

کسی که به سرش قسم میخوردم کسی که عاشقانه میگفت بدونت میمیرم 

الان داره ولم میکنه میگه میخواستم عادت کنم نشد.🖤🖤

البته عقدیم

یادم داد هرگز حتی تجربه هامم رایگان در اختیار بقیه نذارم . آدما تا وقتی برای چیزی بهایی ندن و هزینه ...

این در مورد من صدق نمیکنه 

من چون پول نداشتم تمام نکات کار و زندگی مو رایگان از نت و مجازی دراوردم 

این در مورد من صدق نمیکنه من چون پول نداشتم تمام نکات کار و زندگی مو رایگان از نت و مجازی دراوردم

رایگان لزوما مالی نیست

شما بهاشو دادی . چطوری ؟ سرچ کردی . وقت گذاشتی . دنبالش کردی

اون طرفی هم تو نت گذاشته بازدید گرفته و درآمدشو به دست آورده 

پس هم اون رایگان چیزی نگفته . هم شما مفت به دست نیاوردی 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩