2777
2789
عنوان

واحد آپارتمان یا طلا کدوم بالاتره

167 بازدید | 13 پست

برای سرمایه گذاری پنج ساله کدوم سوددهیش بیشتره؟ 

بفرض مثال که هردو یک میلیارد بیارزن الان

کدوم سوددهیش تو پنج سال بیشتره؟! 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظر من طلا 

ما یکم پول داشتیم خواستیم خونه بخریم دیدیم پولمون کمه 

پولمون فقط به یه واحد آپارتمان طبقه چهارم می‌رسید بعد دیدیم که چقدر تو این چند وقته قیمت خونه راکد مونده و تغییری نکرده پس تصمیم گرفتیم خونه نخریم با اون پولا 

ما هم برا سرمایه‌گذاری میخاستیم 

نصف پولا رو دادیم طلا 

صد حیف که تو ارزونی اون پولا رو داشتیم ولی تو گرونی خریدیمشون

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
به نظر من طلا ما یکم پول داشتیم خواستیم خونه بخریم دیدیم پولمون کمه پولمون فقط به یه واحد آپارتمان ط ...

بخدا چندوقت دگ باهمین طلاها ی واحدبزرگتر و نوتر میتونی بخری انقد ک طلا پربازدهه

طلا خیلی خوبه اما امان از نگهداریش

ما یه طلا فروش مطمئن داریم طلای آب شده بهمون داد با پولامون 

بدون اجرت 

برای امنیتش هم طلاها رو پیش خودش نگه میداره 

آدم قابل اعتمادیه 

اگه شما میشناسید همچین آدمی بد نیست این فکر 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
بخدا چندوقت دگ باهمین طلاها ی واحدبزرگتر و نوتر میتونی بخری انقد ک طلا پربازدهه

آره قطعا همینطوره 

من در تلاشم طلا جمع کنم برم یه شهر دیگه زندگی کنم 

آرزومه تو اون شهر زندگی کردن