2777
2789
عنوان

📒📒📝

165 بازدید | 11 پست

دلم گرفته است، به سنگینی ابری که قصد باریدن ندارد و آسمان را خاکستری کرده. دیگر نه نوری برای دیدن، نه انگیزه‌ای برای رفتن، و نه امیدی برای ساختن. روزها از پی هم می‌آیند و می‌روند، و من تنها نظاره‌گرشان هستم؛ گویی زندگی‌ام برگی است که با هر باد بی‌تفاوتی، به دوردست پرتاب می‌شود.

حس می‌کنم عمرم در گذر این روزهای تکراری و بی‌هدف، به باد رفت. آرزوهایی که داشتم، اکنون تنها غباری از خاطرات دورند که در این بی‌رمقی، حتی توان به یاد آوردنشان هم نیست. یک ناامیدی عمیق، ریشه‌های قلبم را در بر گرفته و هر جوانه امیدی را پژمرده می‌کند. خسته‌ام از این سکون، از این انتظار بی‌دلیل، و از این حسِ پوچی که همه چیز را فرا گرفته است.📝

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی خوب بود خیلی

امیدوارم حال خودت مثل قلمت خوب باشه نه تلخی کلامش

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!