2777
2789
عنوان

چطور میشه اسم کاربریمو

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 38 پست
نه نمیشهفقط روز اول و دوم ثبت نام با تعداد پست کم امکانش بودالان اونم ظاهرا نمیشع

باید درخواست تعلیق بدم ، دوباره جدید ثبت نام کنم

♦️♦️من مرد هستم♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باید درخواست تعلیق بدم ، دوباره جدید ثبت نام کنم

در صورت تعلیقم چیزی پاک نمیشه نه تاپیک نه اکانت و فقط قطع دسترسی کامل میشید

مگه تاپیکاتونو از قبل پاک کنید

تاپیکای منم بخونید

@__mahyar ❌آقاهستم❌

در صورت تعلیقم چیزی پاک نمیشه نه تاپیک نه اکانت و فقط قطع دسترسی کامل میشیدمگه تاپیکاتونو از قبل پاک ...

تاپیکام‌مهم نیست، فقط اسم کاربریم عوض بشه ، راهکار بده

باشه میخونم

♦️♦️من مرد هستم♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

اي وايي فكر كردم خانمي. ببخشيد😄

اشکال نداره ، خانم بمب انرزین مردا خسته ان بیحالن🤣🤣

تاپیکام‌مهم نیست، فقط اسم کاربریم عوض بشه ، راهکار بدهباشه میخونم

برای تغییر اسم هیچ راهی نیست مگه مشابه به اسم شما داخل این سایت باشه اون وقت اگه چنین باشه نهایتش یه علامتی عددی چیزی به اسم کاربریتون اضافه میشه همین

@__mahyar ❌آقاهستم❌

حالا زیاد فکرتو مشغول نکن اسم که فرقی نمیکنه چی باشه منم اسم دختر گذاشتم سر به سر پسرا بزارم دیگه نش ...

رفیق دوست دارم پر انرژی باشم ، اینجوری بهم تیکه میندازن🤣