2777
2789
عنوان

کنکوری بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 31 پست
باید اول به ثبات و ریتم برگردم بعد مدرسه نرممی ترسم همین جوری باشه مدرسه نرم درسم نخونم

هر چه سریع تر تمرکز کن رو درسا گوشی هم کمتر استفاده کن

من که میرم مدرسه اصلا نمیتونم بخونم درس 

بعد که چند روز نرفتم خیلی خوب بود 

یک بیرون باید بری تا حال و هوات عوض بشه اهدافت رو بنویس تا انگیزه بگیری میخوای چه رشته ای بری

اکثر تجربی ها چه رشته ای می خوان برن؟

آفرین پزشکی😂

حالا اونش هیچی پزشکی یا پروتز دندانی یا بینایی سنجی هر کدوم که بشه ولی اینکه دانشگاه تهران باشه هم برام مهمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پنج شنبه تعطیله

بعضی مدارس پنجشنبه ها هم میرن

مدرسه ی ما پنجشنبه هم بود

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

هر چه سریع تر تمرکز کن رو درسا گوشی هم کمتر استفاده کنمن که میرم مدرسه اصلا نمیتونم بخونم درس بعد که ...

آره مدرسه هم که می رم بچه ها درس خون نبستن

اونا هم روم تاثیر می زارن همه اش مي رن بیرون هر هفته می رم پارکو نمی دونم این ور و اون ور 

از این جهت رو مخ منن

آره مدرسه هم که می رم بچه ها درس خون نبستناونا هم روم تاثیر می زارن همه اش مي رن بیرون هر هفته می رم ...

منم وقتی میرم مدرسه دنبال همین کاران زاد هم درس نمی‌خونم و مدرسه که نمیرم بعد چند روز میرم میگن اسکل بیا مدرسه تو خونه نخون و فلان همونو تو مدرسه بخون

و من که می‌خوام برم فرهنگیان میگن سخته نمیتونی و فلان انگیزه ادم و نابود میکنن

ی دبیر خوب ادبیلت بم معرفیرکن

ولی بهت پیشنهاد می کنم که

سال یازدهم که بودم تابستون کامل آرایه دستور کار کرد فیلم اون تیکه اگه ببینی خیلی خوبه

بعدش دیکه تدریس درسشو نبین از رو جزوه بخون

جزوه آقای یاری کامله