nightmoooon مدیر عضویت: 1404/05/09 تعداد پست: 252 عنوان کنکوری بیا | مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 31 پست هر چند حس می کنم ۸ صبح کسی نمی یاد نی نی سایتولی کسی ۱۲ تجربی هست که با هم درس بخونیمدرس خون باشه لطفا من بیش از یک هفته اس کتاب باز نکردم شاید یکی باشه با هم بخونیم 1404/08/29 | 07:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
unfair عضویت: 1404/05/30 تعداد پست: 1543 باید اول به ثبات و ریتم برگردم بعد مدرسه نرممی ترسم همین جوری باشه مدرسه نرم درسم نخونم هر چه سریع تر تمرکز کن رو درسا گوشی هم کمتر استفاده کنمن که میرم مدرسه اصلا نمیتونم بخونم درس بعد که چند روز نرفتم خیلی خوب بود
nightmoooon مدیر استارتر عضویت: 1404/05/09 تعداد پست: 252 یک بیرون باید بری تا حال و هوات عوض بشه اهدافت رو بنویس تا انگیزه بگیری میخوای چه رشته ای بری اکثر تجربی ها چه رشته ای می خوان برن؟آفرین پزشکی😂حالا اونش هیچی پزشکی یا پروتز دندانی یا بینایی سنجی هر کدوم که بشه ولی اینکه دانشگاه تهران باشه هم برام مهمه
nightmoooon مدیر استارتر عضویت: 1404/05/09 تعداد پست: 252 شیمی ریاضی پایه دارم باقیشونو ن فقط دوازدهم بخونمن یه حساب سر انگشتی کردم با فقط دوازدهم پزشکی آزاد می شه آورد ولی لامصب خیلی گرونه
unfair عضویت: 1404/05/30 تعداد پست: 1543 اکثر تجربی ها چه رشته ای می خوان برن؟آفرین پزشکی😂حالا اونش هیچی پزشکی یا پروتز دندانی یا بینایی سنج ... 😃انشالله که قبول بشی ♥️
اردک_جونی عضویت: 1404/08/16 تعداد پست: 463 پنج شنبه تعطیله بعضی مدارس پنجشنبه ها هم میرنمدرسه ی ما پنجشنبه هم بود دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜
nightmoooon مدیر استارتر عضویت: 1404/05/09 تعداد پست: 252 هر چه سریع تر تمرکز کن رو درسا گوشی هم کمتر استفاده کنمن که میرم مدرسه اصلا نمیتونم بخونم درس بعد که ... آره مدرسه هم که می رم بچه ها درس خون نبستناونا هم روم تاثیر می زارن همه اش مي رن بیرون هر هفته می رم پارکو نمی دونم این ور و اون ور از این جهت رو مخ منن
nightmoooon مدیر استارتر عضویت: 1404/05/09 تعداد پست: 252 😃انشالله که قبول بشی ♥️ همچنینخوب بود یه کم خالی شدم حرف زدم❤️
unfair عضویت: 1404/05/30 تعداد پست: 1543 آره مدرسه هم که می رم بچه ها درس خون نبستناونا هم روم تاثیر می زارن همه اش مي رن بیرون هر هفته می رم ... منم وقتی میرم مدرسه دنبال همین کاران زاد هم درس نمیخونم و مدرسه که نمیرم بعد چند روز میرم میگن اسکل بیا مدرسه تو خونه نخون و فلان همونو تو مدرسه بخونو من که میخوام برم فرهنگیان میگن سخته نمیتونی و فلان انگیزه ادم و نابود میکنن
girlfromfrance عضویت: 1404/06/31 تعداد پست: 377 فقط دوازدهم بخونمن یه حساب سر انگشتی کردم با فقط دوازدهم پزشکی آزاد می شه آورد ولی لامصب خیلی گرونه یازدهمم تاثیرش هستا
nightmoooon مدیر استارتر عضویت: 1404/05/09 تعداد پست: 252 یازدهمم تاثیرش هستا خب من نهایی یازدهم رو خوب دادم😂ولی انگار دارن سر تاثیر مثبت شدنش بحث می کنن ایشالا مثبت بشه پشت کنکوری ها گناه دارن
girlfromfrance عضویت: 1404/06/31 تعداد پست: 377 خب من نهایی یازدهم رو خوب دادم😂ولی انگار دارن سر تاثیر مثبت شدنش بحث می کنن ایشالا مثبت بشه پشت کنک ... ی دبیر خوب ادبیلت بم معرفیرکن
nightmoooon مدیر استارتر عضویت: 1404/05/09 تعداد پست: 252 ی دبیر خوب ادبیلت بم معرفیرکن قطعا جعفری ماز
nightmoooon مدیر استارتر عضویت: 1404/05/09 تعداد پست: 252 ی دبیر خوب ادبیلت بم معرفیرکن ولی بهت پیشنهاد می کنم کهسال یازدهم که بودم تابستون کامل آرایه دستور کار کرد فیلم اون تیکه اگه ببینی خیلی خوبهبعدش دیکه تدریس درسشو نبین از رو جزوه بخونجزوه آقای یاری کامله