2777
2789
عنوان

تعلیق کاربری✨

214 بازدید | 19 پست

یه سری مریض اینجا جمع شدن هر روز میان پی که چی توهین میکنن توی زندگی ادم دخالت میکنن رفتن از اینجا بهتره واقعا:///

‌دخالت نکردن تو سبک زندگی دیگران خودش یه فهم شعورِ!️

خیلی چیزا بهتون ربط نداره
ولی متاسفانه به خودتون ربطش میدید 🚶‍♀️

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

وایییی تو نروووو

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یچیزی بگم بعد برو 

شما از اینجا میری از دنیا و این زندگی که نمیری اگه اینجا این چیزارو نمیتونی هندل کنی خب پس توی زندگی واقعی چطور میخوای با جامعه و ادماش روبرو بشی؟ بهش فکر کن باید قوی باشی اینجام بخشی از جامعست 

چقد کاربر چسبناک زیاد شده حالا طرف فیک باشه یا نباشه چیکار به شما داره

ای من به قربان ذولفقار علی زد و چه خوب زد😎            تیغ علی با اهل خیبر کار دارد💪                                                                                                             باید خدا شوی تا که بفهمی علی که بود! 

خوب چرا نمی مونی ثابت کنی خودت رو ؟ گفت عکس هایی که میذاشتی قبلا بوده در گوگل و فیک بوده

یه عکس بود توضیح دادم گفتم اون غذا از روی دستورش درست کردم چون عکس نگرفتم همون گذاشتم من نگفتم این عکس ماله منه !!!

بقیه عکسا هرچی پیدا کرد فیک بود یا الله!!!

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍