توپولو_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1403/12/12 تعداد پست: 667 عنوان چشم راستم بزرگ تر شده خیلی کم مشخصه 147 بازدید | 14 پست دکتر رفتم گف چشم چپت کوچیک شده چون پلکت افتاده ولی چشم چپ من همیشه همینجور بوده برام فعلا آزمایش تیروئید نوشته ربط داره به این چشما ؟اینم بگم خیلی گریه کردم صبحش دیدم چشام فرق داره الان یه هفته گذشته درست نمیشعه چیکار کنم تاحالا اینجور شدین ؟ 🪴🌱همه بهانه ها دروغاند هر که بخواهد میتواند… 1404/08/28 | 17:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
توپولو_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1403/12/12 تعداد پست: 667 بچه ها دیدین کسی اینجوری شه یه شبه ؟ 🪴🌱همه بهانه ها دروغاند هر که بخواهد میتواند…
azukargirl عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 16009 بچه ها دیدین کسی اینجوری شه یه شبه ؟ از تیرویید چشم بیرون میزنهاگه زود اقدام نکنی عمل لازم میشین 😘Thanks GOD
poooma عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 1905 منم خیلی شبا از حال بد گریه میکنم ولی باید اینو بدونیم ک هیچ چیز ارزش گریه مارو نداره وقتی بلایی سر ادم میاد تازه متوجه میشه
gambeepayan عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 1057 والایه شبه نمیدونم ولی حساس شدی بنظرم. چون منم چشم چپم کوچیکتره میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت
توپولو_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1403/12/12 تعداد پست: 667 از تیرویید چشم بیرون میزنهاگه زود اقدام نکنی عمل لازم میشین الان خیلی کمه ولی مشخصه هنوز آزمایش تیروئید نرفتم 🪴🌱همه بهانه ها دروغاند هر که بخواهد میتواند…
توپولو_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1403/12/12 تعداد پست: 667 والایه شبه نمیدونم ولی حساس شدی بنظرم. چون منم چشم چپم کوچیکتره یه شبه اینجوری شد آخه به دکترم عکسام نشون دادم وگرنه میگف پلکت افتاده 🪴🌱همه بهانه ها دروغاند هر که بخواهد میتواند…
توپولو_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1403/12/12 تعداد پست: 667 منم خیلی شبا از حال بد گریه میکنم ولی باید اینو بدونیم ک هیچ چیز ارزش گریه مارو نداره وقتی بلایی سر ... به خدا ک نداره اگه سر گریه هام اینجور شده خدا لعنتم کنه 🪴🌱همه بهانه ها دروغاند هر که بخواهد میتواند…
آلسترومیا عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 11155 چشما کامل یکسان نیستند لنگه به لنگه هستن از اول تو باغ زندگی فقط یه تکگله اونم من
poooma عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 1905 به خدا ک نداره اگه سر گریه هام اینجور شده خدا لعنتم کنه قبلا بیشتر اینجوری بودم بعد با سردرد و حال بد میرفتم بیمارستان ولی میدونم این اشک ریختنا برا هیشکی مهم نیستیکم بیخیال تر شدم
97mamanmatin عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 18793 زیاد گریه نکن من زیاد گریه کردم عینکی شدم به حکمتش دل بسپار(خدا)
توپولو_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1403/12/12 تعداد پست: 667 چشما کامل یکسان نیستند لنگه به لنگه هستن از اول من سفیدی چشمم بیشتر شده انگار جلو تره چشمه به هر کی میگم اول میخنده میگ چقدر خودت تو آینه نگاه میکنی ؟حتی دکترم با خنده برام آزمایش نوشت میگف چ حساسی ولی با گذر زمان داره بیشتر میشه طوریکه مامانم ک بهم میخندید حالا میگ فردا برو آزمایش 🪴🌱همه بهانه ها دروغاند هر که بخواهد میتواند…
توپولو_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1403/12/12 تعداد پست: 667 قبلا بیشتر اینجوری بودم بعد با سردرد و حال بد میرفتم بیمارستان ولی میدونم این اشک ریختنا برا هیشکی ... هعی تو کل صورتم فقط چشام خوب بود حالا دارم تا به تا میشم 🪴🌱همه بهانه ها دروغاند هر که بخواهد میتواند…
آلسترومیا عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 11155 من سفیدی چشمم بیشتر شده انگار جلو تره چشمه به هر کی میگم اول میخنده میگ چقدر خودت تو آینه نگاه میکنی ... اینکه دکتر رفتی خوبهولی داری حساسیت نشون میدی انقد گفتی مامانت هم تحت تاثیر قرار گرفته. چیزی نیست انشاءالله تو باغ زندگی فقط یه تکگله اونم من
توپولو_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1403/12/12 تعداد پست: 667 اینکه دکتر رفتی خوبهولی داری حساسیت نشون میدی انقد گفتی مامانت هم تحت تاثیر قرار گرفته. چیزی نیست ان ... خدا کنه ممنون عزیزم 🪴🌱همه بهانه ها دروغاند هر که بخواهد میتواند…